AEG appliance

Hva slags energi bør velges?

Komfyrer kan leveres med forskjellige konfigurasjoner. Du kan for eksempel ønske en gasskoketopp med en elektrisk ovn. Eller du foretrekker kanskje en induksjonskoketopp, som MaxiSense®-komfyrtoppene som finnes i MaxiKlasse™-komfyrene. Kontroller først hvilke energikilder som finnes hjemme hos deg.

AEG appliance

Den riktige komfyren for din livsstil

Frittstående komfyrer gir deg alt du trenger for å oppnå perfekte resultater med en enkelt enhet, slik at du kan la ovnen og komfyrtoppen arbeide i perfekt samspill. Hva du koker - og hvor ofte du koker det - vil påvirke valget av komfyr.

AEG appliance

Smart bruk av plassen

Frittstående komfyrer leveres i en rekke størrelser, fra slanke modeller for mindre leiligheter som Pro50-komfyrene, til større modeller. Uansett hvor mye plass du kan fylle opp, vil den nye kolleksjonen vår hjelpe deg med å oppfylle din visjon, med en omfattende serie av modeller.

Frittstående komfyrtyper i den nye kolleksjonen;
FS Single Cavity komfyr

FS Double Cavity komfyr

FS komfyr ned rom for gassflaske


AEG appliance

Det grønne livet

Det er ikke lenger noe mysterium - et energi-effektivt produkt reduserer påvirkningen på miljøet uten å gå på akkord med matlagingsresultater. Lommeboken din vil ha glede av at energiregningen blir lavere. Pass på at du ser etter en komfyr som har en god energi-klassifisering. Det nye varmluftsystemet i MaxiKlasse™-komfyren bruker 10 % mindre energi enn en standard A-klasse-komfyr.

Forrige veiledning:Oppvask

 

Send til en venn

Send til flere venner

Forhåndsvis e-postmeldingen Hei der, Tenkte dette kunne interessere deg

Lukk
 

Velg hvor dette skal deles

Lukk
Produkter du nylig har sett på ()
 
 
Lukk
 

Velg hvor dette skal deles

Lukk