Oppdag

Vaskemaskin med tørketrommel

Dobbelt så mye ytelse, halvparten så mye plass

AEG vaskemaskiner med tørketrommel bruker DualSense teknologi for å tilby den beste vasken og tørken i en bekvem pakke. Vink adjø til håndvask og flat-tørking, for nå kan du vaske og tørke selv dine sarteste plagg og ullplagg – som er merket med håndvask. DualSense er den samme teknologien som gjør våre separate maskiner så gode, men nå kan du få alt i en maskin. (kommer snart)

Display-panelet til ØKOKombi Plus

Vasket, tørket, tatt vare på

Det har aldri vært enklere å vaske, tørke og få plaggene klare til bruk. Med ØKOKombi Plus kan du ta med deg plaggene dine fra vaskekurven til garderoben med bare én syklus. Med et knappetrykk kan du vaske og tørke opp til 6 kg (omtrent 24 skjorter). Med varmepumpeteknologien vår blir ikke plaggene bare vasket og tørket, men får pleie ved lavere og sikrere temperaturer. (kommer snart)

Et diagram av en stikkontakt som indikerer hvor mye energi du kan spare med en AEG vask-tørk søyle

Maksimal effektivitet, minimal energiforbruk

AEG vaskemaskin med tørketrommel sparer strøm på flere måter. Varmepumpemodellene våre sparer inntil 40 prosent energi ved å kun bruke luft under tørkesyklusen. Andre vaskemaskiner med tørketrommel bruker vann i tørkefasen for å kondensere fuktighet fra klærne dine. OptiSense tar vare på klærne dine ved å justere vaske- og tørketiden i henhold til tøymengden, slik at du aldri kommer til å over-vaske, over-tørke eller bruke for my energi.

AEG gir kundene tryggheten de trenger for å legge ulltøyet i en vaskemaskin.

Peter Ackroyd

Global Strategic Advisor for Woolmark Company

Woolmark-sertifisert

Med AEG vaskemaskin med tørketrommel kan du trygt vaske og tørke selv de mest ømfintlige ullplaggene.

Betjeningspanelet på en AEG ÖKOKombi Plus vask-tørk søyle

Sikker vask og tørk

Våre vaskemaskiner med tørketrommel er de første på markedet som du trygt kan bruke til ull som må håndvaskes. Men ta oss ikke bare på vårt ord, Woolmark, verdens ledende autoritet på ullbehandling, har sertifisert at våre maskiner gjør begge deler med «Blue Care» merket. Derfor kan du trygt vaske og tørke selv dine fineste ullplagg, uten at du trenger å bekymre deg. (kommer snart)

Den ultimate testen!

Vi ville bevise at vår nye moderne teknikk kan vaske selv det mest uvaskbare. Derfor gikk også Whyred med på å maskinvaske og tørketromle utvalgte visningsplagg. Bare noen timer før visning.

Hvert eneste vask blir tatt vare på

Hold fargene sterke, teksturen glatt og strømregningen nede. Med OptiSense-teknologien kommer du aldri til å overvaske eller overtørke plaggene dine. Den merker automatisk størrelsen på vasken, og sikrer den mest effektive vaskingen og tørkingen. For å spare energi og beskytte plaggene dine, stoppes syklusen straks plaggene dine er klare. Dette gjør at de ser og føles best mulig ut og hjelper deg å spare penger.

Frisk opp, forny, revitaliser

Profesjonelle vaskerier bruker damp til å få brukte plagg til å se og føles som nye. Og nå kan du nyte samme teknologien i komforten hjemme. På bare 30 minutter får dampprogrammet fibrene til å slappe av og fjerne lukt. Den reduserer til og med behovet for stryking. Slik at favorittskjorten eller designerkjolen kan få nytt liv mellom vaskene.

AEG inverter-motoren

1 motor, 10 års tjeneste

For pålitelighet syklus etter syklus, tester vi hver og en av våre vaskemaskiner med tørketrommel i timevis med kontinuerlig bruk. I tillegg til å være stille og energieffektiv er inverter-motoren en av de mest holdbare med 10 års garanti. Den bruker ikke børster slik som vanlige motorer som reduserer støy, slitasje og vibrasjon. Så din vaskemaskin med tørketrommel vil gi deg høy ytelse, med lav lyd år etter år.