AEG Dampbakeri

LÆR Å BAKE MED DAMP

Damp tar frem det beste i råvarene – både av smak og saftighet. Maten smaker rett og slett mer når den tilberedes med damp.

Finn ditt nærmeste AEG Dampbakeri, og opplev selv hvor fantastisk bakeresultatet blir med damp!

Damp gir perfekt resultat

Det er få ting som kan måle seg med duften av nystekte brød eller boller. Når du baker med damp, blir bakverket ekstra luftig og saftig på innsiden, og sprøtt og gyllent utenpå. Damp gir baksten et perfekt resultat hver gang.

Dette skjer på Dampbakeriet:

  • Bakedemo med damp i butikk
  • Herlige smaksprøver
  • 20 prosent rabatt på våre proffbakebrett

Fordeler med damp

Smaken

Damp tar frem det beste i råvarene – både av smak og saftighet. Maten smaker rett og slett mer når den tilberedes med damp.

En rett tilberedt med damp, hvor gulrøtter, salatløk og kjøtt bevarer farge og smak

Fargen

Råvaren mister verken farge eller spenstighet når den tilberedes med damp. Aspargesen er fortsatt grønn, gresskaret er oransje og brødet blir gyllenbrunt.

Næringsinnehold

Råvaren beholder betydelig flere vitaminer og mineraler når du dampkoker den i stedet for å koke den på vanlig måte. Dampen bevarer næringsstoffene.

Baketips med Linda og Pascal

  • Linda viser hvordan man baker ekstra saftig bakst
    Hvordan få ekstra saftig bakst
    now playing
  • Nystekte scones i en ovn med damp
    Hvordan bake fristende scones
    now playing
  • Nystekte vannbakkels bakt i en ovn med damp
    Hvordan bake vannbakkels
    now playing
  • Oppdag mer med AEG

    Bak med damp!

    Hobbykokken viser deg hvordan du skal bake din favorittbakst med damp. Eller sjekk ut noen av våre andre spennende oppskrifter.

    Se oppskrifter

    Ovn med damp

    Lurer du på hva som menes med pyrolyse, matlaging med damp og sous vide? Hva skiller en ovn med damp fra en ordinær ovn? Hvilken ovn skal man velge? Dette, og mye mer, får du svar på her.

    Les mer