Oppdag

Vaskemaskin med tørketrommel

OPPLEV TØRR-TIL-TØRR

Fyll maskinen på morgenen og tøm den etter jobb – dine beste antrekk er rene, tørre og klare for kvelden. Alle maskiner har en modusknapp for Wash & Dry, for sammenhengende programmer som gjør at du kan vaske og tørkle klærne på en gang – uten kompromisser.

DualSense®-teknologi

Vår DualSense®-teknologi maskinens program til dine tekstiler – enten det er finvask, ull eller yttertøy. Alt fra utendørstøy med tekstur til myke gensere kan bli vasket skånsomt, tørket og beskyttet i én syklus. Nyt bekvemmeligheten av en helhetlig og fullstendig behandling.

UTENDØRS KLÆR TRENGER EKSTRA BEHANDLING

Uten riktig behandling vil utendørs klær bli slitt og miste funksjonaliteten sin. Med DualSense®-funksjonalitet kan det beholdes og gjenopprettes – fra vannavstøtning til pusteevne. Møt beskytteren av dine treningsklær.

ÖKOMix-teknologi

AEGs innovative ÖKOMix-teknologi er markedets første til å forhåndsblande vaskemiddel og tøymykner i vann før det kommer inn i trommelen. Det betyr at de blir aktivert før de når tekstilene, for grundig rengjøring og jevn tørking.

HVERT FIBER ER BESKYTTET

Forhåndsblanding av vaskemiddel og tøymykner gir et mer effektivt resultat – og sikrer at alle fibrer nås. Dette betyr at de kommer til og behandler alle deler av klærne. Det sikrer at hvert fiber rengjøres grundig og blir perfekt beskyttet og klargjort for tørk.

Woolmark Blue

Vår DualSense®-teknologi tar seg også av ullvask som bare tåler håndvask. Både vaske- og tørkesykluser er sertifisert av Woolmark Blue for trygt å vaske til og med ull som bare tåler håndvask, i en prosess. Det betyr at du ikke lenger behøver å vaske for hånd. Bare bekvemmeligheten av en helhetlig og fullstendig behandling.

AEG inverter-motoren

1 motor, 10 års tjeneste

For pålitelighet syklus etter syklus, tester vi hver og en av våre vaskemaskiner med tørketrommel i timevis med kontinuerlig bruk. I tillegg til å være stille og energieffektiv er inverter-motoren en av de mest holdbare med 10 års garanti. Den bruker ikke børster slik som vanlige motorer som reduserer støy, slitasje og vibrasjon. Så din vaskemaskin med tørketrommel vil gi deg høy ytelse, med lav lyd år etter år.