Produktdetaljer

Kompakt mikrobølgeovn med grill i rustfritt stål og svart med hele 42 L kapasitet. Mikroen har forhåndsinnstilte program som gjør den enkel å betjene. Avslutt matlagingen med grill - for et ekstra sprøtt resultat.

Produktfordeler

Kombinert mikrobølgeovn med grill som gir optimale resultater

Mikrobølgeovn med grillfunksjon som gir sprø skorpe med et tastetrykk. Fra sprøstekt topping på en lasagne til et knasende sukkerlokk på en crème brûlée, gjenskap teksturer og smaker fra langtidssteking med hurtigheten og effekten til en mikrobølgeovn. Funksjonene for tining og oppvarming bidrar også til å skape fantastiske smaker som oppfyller selv de høyeste forventningene.

AEG - Integrert mikrobølgeovn - BFB5000WM

Konsekvente resultater. Jevn gjenoppvarming

Varm raskt og enkelt opp rester – uansett størrelse – med en ekstra stor roterende glasstallerken. Glasstallerkenen i mikrobølgeovnen roterer automatisk, slik at alle retter får jevn varme. For rykende varme resultater.

AEG - Integrert mikrobølgeovn - BFB5000WM

Tin. Varm opp. Smelt

Den intuitive mikrobølgeovnen har forhåndsinnstilte programmer for tining, gjenoppvarming og smelting. Bare velg type rett, så gjør mikrobølgeovnen resten.

Fullstendig nøyaktig, hver gang

Det rene glassdisplayet med berøringsknapper gir enda bedre kontroll over matlagingen. Timeren blir aktivert ved å skrive inn start/stopp på LCD-skjermen. Det betyr at du kan forvente absolutt presisjon, selv om du forlater ovnen et øyeblikk.

Ekstra stor kapasitet, 42 liters mikrobølgeovn

Med en ekstra stor kapasitet på 42 liter kan mikrobølgeovnen håndtere større retter. Du kan servere hele familien samtidig, alt fra gryteretter til lasagne. Med uslåelig enkelthet.

Rist, stek eller brun med grillen

Legg til en sprø finish på toast eller lasagne med ovnens grillfunksjon. Det innebygde varmeelementet sender varmen nedover, for delikat bruning eller risting av måltider.

Tilbehør

Hva synes du?
Hjelp oss å forbedre våre produkter

Din mening hjelper oss til stadig forbedring og hjelper andre kunder til å bestemme seg for hvilket produkt de skal kjøpe. Bruk stjernene så starter du din vurdering.

Skriv en anmeldelse

Velkommen. Dette er din plass. Fortell oss din mening.

Anmeld som gjest nedenfor, eller logg inn for å skrive en anmeldelse

{{ props.errorNickname }}

Dette vil synes sammen med din anmeldelse. Vennligst ikke bruk ditt fulle navn hvis du ønsker at din anmeldelse skal publiseres

Vi trenger e-post adressen din for å verifisere anmeldelsen din og eventuelt kontakte deg

{{ props.errorEmoji }}

De mest nyttige vurderinger fra kunder som fokuserer på kvalitet, design og verdier på apparater og hvitevarer. For tilbakemeldinger på service, forsendelse og installasjon, vennligst ta kontakt med Kundeservice. Disse vurderingene blir moderert før de publiseres på denne nettside. For mer informasjon, vennligst Les våre retningslinjer.

Vennligst godta vilkårene og betingelsene

Tusen takk for anmeldelsen din

Vennligst sjekk innboksen din for bekreftelsesmeldingen din.

bilde på et kjøkken

Andre produkter

AEG - Integrert mikrobølgeovn - MBB1756SEM
Innbygging Mikrobølgeovn 16.8 l

Selvventilert mikrobølgeovn med ramme for integrering i 60 cm bredt overskap. Den har automatiske programmer for tining og oppvarming, slik at du får riktige innstillinger hver gang. Praktisk betjening med touch og oversiktlig display. Du kan lagre inntil 3...

  • 150 dager åpent kjøp
AEG - Integrert mikrobølgeovn - MBB1756SEW
Innbygging Mikrobølgeovn 16.8 l

Selvventilert mikrobølgeovn med ramme for integrering i 60 cm bredt overskap. Den har automatiske programmer for tining og oppvarming, slik at du får riktige innstillinger hver gang. Praktisk betjening med touch og oversiktlig display. Du kan lagre inntil 3...

  • 150 dager åpent kjøp
AEG - Integrert mikrobølgeovn - MBE2658SEM
Innbygging Mikrobølgeovn 25.37 l

Selvventilert mikrobølgeovn med ramme for integrering i 60 cm bredt høyskap/benkeskap. Den har automatiske programmer for tining og oppvarming basert på vekt, slik at får riktige innstillinger hver gang. Praktisk betjening med touch og oversiktlig display. ...

  • 150 dager åpent kjøp

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.