5 av 5
Stek og nedkjøl
5
av
5
5 av 5
-
Vår Vacuum-skuff lar deg bruke den profesjonelle SousVide matlagingsmetoden hjemme, perfekt bevaring av smak, fuktighet og næringsstoffer.
-
En vakuumskuff i kompaktserien med elegant design, som fjerner 99,9% av luften i posen. Gir deg mulighet for å tilberede mat Sous Vide. Designet for perfekt integrering under SteamPro -ovnen.
-
Med BlastChiller fra AEG får du profesjonell teknologi inn på kjøkkenet ditt. Kjøl ned mat fra 70°C til 3°C på kun 90 minutter eller dypfrys fra 70° til -18° på 240 minutter. Med denne metoden garanterer vi økt holdbarhet ved både nedkjøling og frysing. Du...
-
-
En vakuumskuff i kompaktserien med elegant sort design, som fjerner inntil 99,9% av luften i vakuumposen. Gir muligheter for å tilberede mat etter Sous Vide-metoden. Vakuumskuffen sørger også for at matvarenes ferskhet kan bevares opp til tre ganger lengre ...