Produktfordeler

Rene linjer, ren luft

Denne veldesignede avtrekkshetten med en energieffektiv motor blir installert inntil veggen og reduserer effektivt kjøkkenlukt, samtidig som den definerer utseendet og atmosfæren i rommet.

AEG - Veggmontert ventilator - DKB5960HM

Ren luft, enkelt og stille.

AEG-ventilatoren har et stilig design og fjerner gjenværende lukt takket være svært stillegående vifteteknologi. Så nå kan du uanstrengt og nesten uten en lyd få et friskt, rent miljø på kjøkkenet.

AEG - Veggmontert ventilator - DKB5960HM

Ren luft med mindre energi

En sterk motor med lavt energiforbruk betyr at denne hetten er pålitelig og effektiv. Fjerner uønsket lukt på kjøkkenet.

AEG - Veggmontert ventilator - DKB5960HM

All matos og damp fjernes – nesten lydløst

En helt ny teknologi sørger for at denne ventilatoren trekker uønsket matos ut av kjøkkenet ditt nesten uten at du merker det. Dessuten er denne kjøkkenventilatoren så stillegående, at den bidrar til å gi hjemmet ditt en perfekt atmosfære.

AEG - Veggmontert ventilator - DKB5960HM

Den trådløse ventilatoren

Denne kjøkkenventilatoren har Hob2Hood, en nyttig funksjon som kontrollerer avtrekkshetten og lysene automatisk. La Hob2Hood regulere viften mens du konsentrerer deg om det som er viktig for at retten din skal bli helt perfekt. Men, dersom du ønsker å justere viftehastigheten selv, har den manuelle kontroller på koketoppen også.

Ren luft. Designet for å vare

Dette filteret fanger opp og fjerner lukt fra matlaging svært effektivt slik at du kan forlate et friskt kjøkken. Det kastbare filteret som varer lengst. Bare vask og reaktiver det for å sørge for at det opprettholder luktfilterytelsen.

Anmeldelser

Hva synes du?
Hjelp oss å forbedre våre produkter

Din mening hjelper oss til stadig forbedring og hjelper andre kunder til å bestemme seg for hvilket produkt de skal kjøpe. Bruk stjernene så starter du din vurdering.

Skriv en anmeldelse

Velkommen. Dette er din plass. Fortell oss din mening.

Anmeld som gjest nedenfor, eller logg inn for å skrive en anmeldelse

{{ props.errorNickname }}

Dette vil synes sammen med din anmeldelse. Vennligst ikke bruk ditt fulle navn hvis du ønsker at din anmeldelse skal publiseres

Vi trenger e-post adressen din for å verifisere anmeldelsen din og eventuelt kontakte deg

{{ props.errorEmoji }}

De mest nyttige vurderinger fra kunder som fokuserer på kvalitet, design og verdier på apparater og hvitevarer. For tilbakemeldinger på service, forsendelse og installasjon, vennligst ta kontakt med Kundeservice. Disse vurderingene blir moderert før de publiseres på denne nettside. For mer informasjon, vennligst Les våre retningslinjer.

Vennligst godta vilkårene og betingelsene

Tusen takk for anmeldelsen din

Vennligst sjekk innboksen din for bekreftelsesmeldingen din.

Anmeldelser på andre språk Oversatte anmeldelser

4

Avtrekkshette ikke uten risiko

av Mike på 05 april 2021 Oversatt fra nederlandsk

Flott enhet, men 1) reagerer ikke raskt på USB-tilkoblingen med induksjonstoppen, dvs. du må justere manuelt. 2) De to nettene låses ikke raskt og ordentlig, noe som får dem til å falle på induksjonstoppen med tilhørende risiko; Vi har opplevd dette flere ganger, og det ble også etablert av en ansatt i Hornbach. 3) Avløpssøylen er ganske svak, så vi hadde problemer med å montere den i vater.

Automatisk oversatt av Google

Denne anmeldelsen er hentet fra et lignende produkt eller en annen nettside på annet språk

 • Design
  3
 • Funksjon
  3
 • Kvalitet
  3
 • Mike Anbefaler dette produktet

Var denne anmeldelsen nyttig?

I am error text
5

Som forventet

av Martink på 16 mars 2021 Oversatt fra dansk

Hetten fungerer bra og har rene linjer. Kraftige LED-lamper, som gir et godt lys, men du må være oppmerksom på at de kan blende i øynene hvis hetten er for høy.
Fin støynivå og stille bris høres ikke i det hele tatt. Fungerer også bra med AEG-induksjon via infrarød.

Automatisk oversatt av Google

Denne anmeldelsen er hentet fra et lignende produkt eller en annen nettside på annet språk

 • Design
  3
 • Funksjon
  3
 • Kvalitet
  3
 • Martink Anbefaler dette produktet

Var denne anmeldelsen nyttig?

I am error text

Svar av AEG

Hei der,

Takk for anmeldelsen.
Vi er glade for at du er fornøyd med produktet.
Det er flott å lese.

Med vennlig hilsen
Simone, AEG

4

Smart, men har feil

av Caribbeanqueen på 13 desember 2020 Oversatt fra engelsk

Dette er en pen, moderne og funksjonell avtrekksmaskin MEN etter min mening er skorsteinen spinkel og litt billig ut .. pluss at min har merker på fronten rett under AEG-logoen som ikke kan fjernes ... og det tar ganske vekk swish-faktoren fra apparatet!

Automatisk oversatt av Google

Denne anmeldelsen er hentet fra et lignende produkt eller en annen nettside på annet språk

 • Design
  3
 • Funksjon
  3
 • Kvalitet
  3

Var denne anmeldelsen nyttig?

I am error text

Svar av AEG

God morgen og takk for anmeldelsen. Jeg beklager at du ikke er helt fornøyd med alle aspekter av den nye AEG-hetten din. Kvalitet og design er ekstremt viktig for oss. Vær sikker på at jeg vil formidle dine kommentarer til produktteamene våre for forsknings- og utviklingsformål. Takk for at du tok deg tid til å skrive anmeldelsen, siden vi setter pris på alle tilbakemeldinger.

5

Rolig kompakt kvalitet

av Drafty på 28 oktober 2020 Oversatt fra engelsk

Vi har et åpent kjøkken spisestue med lavt skråtak. Denne hetten passet perfekt til regningen. På den første innstillingen kan du ikke høre at viften fungerer, og det er ganske stille på mellominnstillingene. Det er bare på den høyeste innstillingen, det føles som om Concorde tar av. Hetten har en fin design, og funksjonene er ganske kompakte i forhold til andre hetter på markedet - men har måttet tilpasse den dekorative skorsteinen for å passe. Totalt sett veldig fornøyd med produktet

Automatisk oversatt av Google

Denne anmeldelsen er hentet fra et lignende produkt eller en annen nettside på annet språk

 • Design
  5
 • Funksjon
  3
 • Kvalitet
  5
 • Drafty Anbefaler dette produktet

Var denne anmeldelsen nyttig?

I am error text

Svar av AEG

Tusen takk for din 5-stjerners anmeldelse. Jeg er glad for at du er veldig fornøyd med din nye AEG-hette. Støynivåer er en prioritet for oss da vi setter pris på hvor viktig det er for kundene våre. Vi har noen av de laveste desibelklassifiseringene på markedet. Hvis den høyeste innstillingen er urimelig støyende, ikke nøl med å kontakte oss. Design og kontroller er også veldig viktige for oss, så tusen takk for tilbakemeldingene dine, da de blir høyt verdsatt og verdsatt. Jeg håper du liker produktet ditt lenge.

Andre produkter

AEG - Veggmontert ventilator - DKB5660HM
Chimney Design Hood 60 cm

Vegghengt kjøkkenventilator i rustfritt stål med kraftig motor og høy kapasitet, som effektivt fjerner damp og matos på kjøkkenet. Enkel betjening med elektroniske trykk-kapper og gunstig støynivå. H2H-funksjon som gjør at viften kan styres fra koketoppen. ...

AEG - Veggmontert ventilator - DBE5960HM
Chimney Design Hood 90 cm

Vegghengt ventilator i 90 bredde. Stilrent design som passer perfekt inn i kjøkkenet. H2H funksjonen gjør interaksjonen med ventilatoren svært enkel. Kullfilter følger med. LED lys.

 • 150 dager åpent kjøp
AEG - Veggmontert ventilator - DVE5671HG
9000 Vertical Design Hood 60 cm

Skråstilt ventilator i moderne design, som gjør optimal bruk av plassen. Kraftig motor med lavt energiforbruk betyr at hetten er pålitelig og effektiv. Den fjerner gjenværende lukt takket være svært stillegående vifteteknologi. Touch-betjening gir full kont...

 • 150 dager åpent kjøp

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.

Har du et problem?

Får å raskt komme i gang med dine produkter, anbefaler vi at du besøker vår supportside og leser artikler som kan hjelpe deg.

Kjøp reservedeler

Finn og bestill originale reservedeler til ditt produkt i vår web shop. De leveres hjem til deg.

Ta kontakt

Kontakt oss for å bestille service eller få svar på eventuelle spørsmål. Vi nås på telefon og e-post.

Vi forenkler service prosessen for deg

Registrer ditt Electrolux produkt så sparer vi dine detaljer slik at du enkelt får tilgang til manualer, informasjon om kjøp, garantier og bestillinger av service.

Registrer ditt produkt