Produktfordeler

Innebygd effektiv ventilator

Godt skjult under overskapet. Denne diskrete ventilatoren er bare synlig når den er i bruk. Hetten trekkes smidig ut fra overskapet for aktivering og skyves tilbake på plass når den ikke er i bruk.

AEG - Uttrekkbar ventilator - DPB5651W

Dra nytte av langvarig belysning

Få alle fordelene med LED-belysning. Klar og lys belysning gir et perfekt arbeidsmiljø over platetoppen. I tillegg er LED-lampen mer energieffektiv og varer lenge.

AEG - Uttrekkbar ventilator - DPB5651W

En ventilator du kan stole på

Rengjør luften på kjøkkenet med denne effektive ventilatoren. Den pålitelige motoren bidrar effektivt til å redusere og fjerne lukt som følge av matlaging.

Bedre filtrering. Over lengre tid

Kullfilteret fra AEG leverer overlegen ytelse. Den filtrerer lukter mer effektivt uten å måtte byttes ut. Når den er tatt i bruk, kan den regeneres i stekeovnen. Nyt godt av friskere kjøkken lengre. Finnes som tilbehør.

AEG - Uttrekkbar ventilator - DPB5651W

Overlegen ytelse. Med mindre energi

Ventilatoren fra AEG har den komplette pakken. Overlegen luktfiltrering. Luftkvalitet av høy kvalitet. Behagelig LED-lys. Alt dette med den ekstra tilfredsheten av økt energieffektivitet. Utsøkt ytelse samtidig som den bruker mindre strøm.

Hva synes du?
Hjelp oss å forbedre våre produkter

Din mening hjelper oss til stadig forbedring og hjelper andre kunder til å bestemme seg for hvilket produkt de skal kjøpe. Bruk stjernene så starter du din vurdering.

Skriv en anmeldelse

Velkommen. Dette er din plass. Fortell oss din mening.

Anmeld som gjest nedenfor, eller logg inn for å skrive en anmeldelse

{{ props.errorNickname }}

Dette vil synes sammen med din anmeldelse. Vennligst ikke bruk ditt fulle navn hvis du ønsker at din anmeldelse skal publiseres

Vi trenger e-post adressen din for å verifisere anmeldelsen din og eventuelt kontakte deg

{{ props.errorEmoji }}

De mest nyttige vurderinger fra kunder som fokuserer på kvalitet, design og verdier på apparater og hvitevarer. For tilbakemeldinger på service, forsendelse og installasjon, vennligst ta kontakt med Kundeservice. Disse vurderingene blir moderert før de publiseres på denne nettside. For mer informasjon, vennligst Les våre retningslinjer.

Vennligst godta vilkårene og betingelsene

Tusen takk for anmeldelsen din

Vennligst sjekk innboksen din for bekreftelsesmeldingen din.

bilde på et kjøkken

Andre produkter

AEG - Uttrekkbar ventilator - DPB5651M
Pull-out Hood 60 cm

Brukervennlig, uttrekksventilator med avrundet form. Tre hastigheter hjelper deg å holde luften på kjøkkenet frisk og ren. Effektiv og behagelig belysning.

  • 150 dager åpent kjøp

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.

Har du et problem?

Får å raskt komme i gang med dine produkter, anbefaler vi at du besøker vår supportside og leser artikler som kan hjelpe deg.

Kjøp reservedeler

Finn og bestill originale reservedeler til ditt produkt i vår web shop. De leveres hjem til deg.

Ta kontakt

Kontakt oss for å bestille service eller få svar på eventuelle spørsmål. Vi nås på telefon og e-post.

Vi forenkler service prosessen for deg

Registrer ditt Electrolux produkt så sparer vi dine detaljer slik at du enkelt får tilgang til manualer, informasjon om kjøp, garantier og bestillinger av service.

Registrer ditt produkt