Produktdetaljer

Denne komfyren tilbyr flere ulike kombinasjoner av varmluft og over-/undervarme. Komfyren har ekstra stort ovnsrom for optimal overvåking og gir perfekte bakeresultater for større partier. Komfyren er utstyrt med en stor skuff og holdes enkelt ren med det katalytiske rensesystemet.

Produktfordeler

Flere tilberedningsmuligheter takket være en multifunksjonell ovn

Bruk flere forskjellige kombinasjoner av varmluft og over-/undervarme, samt en langstekingsfunksjon for ømtålige rettter, og få maksimal fleksibilitet i tilberedningen.

Ekstra stort ovnsrom for optimal overvåking av tilberedningsprosessen

Denne avanserte ovnen har ekstra stor innvendig kapasitet og hel glassdør, slik at du enkelt får oversikten over tilberedningen av rettene dine på innsiden.

Alltid ren ovn – takket være katalytisk rensesystem

Det katalytiske rensesystemet gjør at du alltid får ovnen din perfekt rengjort. Det varmeaktiverte belegget på veggene fordeler fettsøl i et tynt lag, før ovnen brenner det av.

AEG - Elektrisk komfyr - CIB6400ACW

Perfekte bakeresultater, selv for store partier

Det ekstra store MaxiTray™-bakebrettet gjør det mulig å lage større porsjoner av herlige bakevarer på en gang.

Praktisk oppbevaring

Denne komfyren er utstyrt med en stor skuff. Dette er en perfekt løsning til å skjule kjøkkenutstyret, samtidig som du har det innenfor rekkevide til du trenger det.

Tilbehør

Hva synes du?
Hjelp oss å forbedre våre produkter

Din mening hjelper oss til stadig forbedring og hjelper andre kunder til å bestemme seg for hvilket produkt de skal kjøpe. Bruk stjernene så starter du din vurdering.

Skriv en anmeldelse

Velkommen. Dette er din plass. Fortell oss din mening.

Anmeld som gjest nedenfor, eller logg inn for å skrive en anmeldelse

{{ props.errorNickname }}

Dette vil synes sammen med din anmeldelse. Vennligst ikke bruk ditt fulle navn hvis du ønsker at din anmeldelse skal publiseres

Vi trenger e-post adressen din for å verifisere anmeldelsen din og eventuelt kontakte deg

{{ props.errorEmoji }}

De mest nyttige vurderinger fra kunder som fokuserer på kvalitet, design og verdier på apparater og hvitevarer. For tilbakemeldinger på service, forsendelse og installasjon, vennligst ta kontakt med Kundeservice. Disse vurderingene blir moderert før de publiseres på denne nettside. For mer informasjon, vennligst Les våre retningslinjer.

Vennligst godta vilkårene og betingelsene

Tusen takk for anmeldelsen din

Vennligst sjekk innboksen din for bekreftelsesmeldingen din.

bilde på et kjøkken

Andre produkter

AEG - Elektrisk komfyr - 40016VL-WN
Keramisk Komfyr

MaxiKlasse™-ovnen med keramisk koketopp kombinerer avanserte funksjoner og sikrer dermed usedvanlig gode steke- og bakeresultater.

AEG - Elektrisk komfyr - CCB54601BW
Keramisk Komfyr

Smal komfyr på 50 cm med varmluftsovn og keramisk topp. Steketermometer og timer-funksjon sørger for perfekte resultater hver gang.

AEG - Elektrisk komfyr - CCB54601BX
Keramisk Komfyr

Smal komfyr på 50 cm med varmluftsovn og keramisk topp. Steketermometer og timer-funksjon sørger for perfekte resultater hver gang.

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.

Har du et problem?

Får å raskt komme i gang med dine produkter, anbefaler vi at du besøker vår supportside og leser artikler som kan hjelpe deg.

Kjøp reservedeler

Finn og bestill originale reservedeler til ditt produkt i vår web shop. De leveres hjem til deg.

Ta kontakt

Kontakt oss for å bestille service eller få svar på eventuelle spørsmål. Vi nås på telefon og e-post.

Vi forenkler service prosessen for deg

Registrer ditt Electrolux produkt så sparer vi dine detaljer slik at du enkelt får tilgang til manualer, informasjon om kjøp, garantier og bestillinger av service.

Registrer ditt produkt