Produktdetaljer

Elegant kombinert induksjonstopp med ventilator for utblåsning. Gir full frihet til å designe kjøkkenet ditt slik du virkelig vil ha det. Med brofunksjon på ene siden tar du matlagingen til et nytt nivå. Toppen styres enkelt og presist med Direct-touch. Hob2Hood sørger for automatisk justering av ventilatoren, slik du kan fokusere på maten. Dekselet i midten kan enkelt fjernes for lettere rengjøring og problemfritt vedlikehold. Dette sørger for kontinuerlig, perfekt ytelse.
Les mer

Produktfordeler

Kjøkkendesign på dine vilkår

ComboHob med brufunksjon kombinerer induksjonstopp med en ventilator til et fantastisk produkt. Kjøkkendesign er ikke lenger begrenset til hvor ventilatoren passer. Opplev design frihet med en gunstig ComboHob.

Kombinert tilberedning og ventilasjon med ComboHob

ComboHob er en kombinasjon av en induksjonstopp og en ventilator. Gir ubegrensede alternativer for et nytt kjøkkendesign. Ultimat frihet og et moderne, minimalistisk utseende.

Automatisk ventilator. Med Hob2Hood

Hob2Hood teknologien tillater automatisk regulering av ventilatoren under matlagingen. Dersom du stiller temperaturen opp eller ned på platetoppen, vil viften justere seg etter dette. Slik du kan fokusere på matlagingen.

Stekesoner kan kobles sammen. Med brufunksjon

Med ComboHob kan du lett lage mer mat samtidig ved bruk av større panner. Trykk på brofunksjonen for å koble sammen to soner. For jevn temperatur.

Enkel rengjøring og vedlikehold

Innsugdekselet i midten kan enkelt fjernes. Dette betyr enkel rengjøring av fettfilteret av aluminium og problemfritt vedlikehold av luktfilteret på innsiden. Sørger for kontinuerlig, perfekt ytelse.

Touch-kontroll. Laget for presise innstillinger

Touch-kontroll gir god oversikt over matlagingen. Det sensetive glasset viser presis temperatur og ventilator styrke - med bare et touch for å justere den.

Tilbehør

Anmeldelser

Hva synes du?
Hjelp oss å forbedre våre produkter

Din mening hjelper oss til stadig forbedring og hjelper andre kunder til å bestemme seg for hvilket produkt de skal kjøpe. Bruk stjernene så starter du din vurdering.

Skriv en anmeldelse

Velkommen. Dette er din plass. Fortell oss din mening.

Anmeld som gjest nedenfor, eller logg inn for å skrive en anmeldelse

{{ props.errorNickname }}

Dette vil synes sammen med din anmeldelse. Vennligst ikke bruk ditt fulle navn hvis du ønsker at din anmeldelse skal publiseres

Vi trenger e-post adressen din for å verifisere anmeldelsen din og eventuelt kontakte deg

{{ props.errorEmoji }}

De mest nyttige vurderinger fra kunder som fokuserer på kvalitet, design og verdier på apparater og hvitevarer. For tilbakemeldinger på service, forsendelse og installasjon, vennligst ta kontakt med Kundeservice. Disse vurderingene blir moderert før de publiseres på denne nettside. For mer informasjon, vennligst Les våre retningslinjer.

Vennligst godta vilkårene og betingelsene

Tusen takk for anmeldelsen din

Vennligst sjekk innboksen din for bekreftelsesmeldingen din.

3

Små stekesoner med lav effekt. Effektiv ventilator

av Olavden5te på 30 oktober 2021

Hver enkelt stekesone har for lav effekt på boost. Effektiv kokesone er 15-16 cm. Anbefaler ikke 28 cm stekepanner uten å bruke bridge funksjon som da vil fungere bra. Men da har du bare 2 soner til rådighet. Klarer ikke hurtig steking i en 28 cm panne på en sone. Må bruke 2 soner i bridge og det begrenser hvor mye mat man tilbereder på en gang. Ventilator er meget effektiv. Ingen eller lite matlukt i kjøkkenet. Smart automatisk regulering av ventilator etter effekt på steking. Støy fra ventilator oppleves ubehagelig høy og plagsom. Brukergrensesnitt for styring av alle funksjoner, spesielt timer, oppleves som lite intuitivt og bruksanvisningen er komplisert. Må bruke tid på å lære seg å betjene produktet.

 • Design
  3
 • Funksjon
  2
 • Kvalitet
  2

Var denne anmeldelsen nyttig?

I am error text

Svar av AEG

Hei,

Takk for at du har valgt å legge igjen en kommentar til oss. Leit å høre at produktet ditt ikke fungerer optimalt. Induksjonstoppene er delt opp i to faser. (høyre og venstre side). Hver fase har maksimalt 3700 watt effekt. Det betyr at dersom du benytter begge sonene på høyre side på maksimal styrke (9 eller P) vil platetoppen hoppe i tallene for å jevne ut effektstyringen. Dersom du benytter deg av maksimal styrke på en sone i venstre fase og en sone i høyre fase, skal du kunne benytte to soner samtidig på full styrke. (P) Vi ønsker å undersøke saken nærmere, ta gjerne kontakt med oss på mail kundeservice@electrolux.no

Mvh Viola

Anmeldelser på andre språk Oversatte anmeldelser

5

TOPP enhet

av Jheerschop på 17 november 2021 Oversatt fra nederlandsk

Dumpet hodet mitt mot avtrekkshetten 1000 ganger allerede!!!
Og hadde en gasslekkasje noen ganger.
Det er alt en saga blott nå!!!
TOP apparat, superenkelt å bruke og rengjøre, og avtrekket fungerer utmerket!!!
Veldig veldig fornøyd med den!!!

Automatisk oversatt av Google

Denne anmeldelsen er hentet fra et lignende produkt eller en annen nettside på annet språk

 • Design
  5
 • Funksjon
  5
 • Kvalitet
  5
 • Jheerschop Anbefaler dette produktet

Var denne anmeldelsen nyttig?

I am error text
5

Topp enhet

av Zofizolo på 10 september 2021 Oversatt fra nederlandsk

Veldig enkel å bruke og en fin design. Fullfører mitt nye kjøkken.

Automatisk oversatt av Google

Denne anmeldelsen er hentet fra et lignende produkt eller en annen nettside på annet språk

 • Design
  3
 • Funksjon
  3
 • Kvalitet
  3
 • Zofizolo Anbefaler dette produktet

Var denne anmeldelsen nyttig?

I am error text
5

For en enhet

av Truckerpeppie på 25 august 2021 Oversatt fra nederlandsk

Fint design fint utseende
God funksjonalitet fungerer veldig bra

Automatisk oversatt av Google

Denne anmeldelsen er hentet fra et lignende produkt eller en annen nettside på annet språk

 • Design
  5
 • Funksjon
  5
 • Kvalitet
  5
 • Truckerpeppie Anbefaler dette produktet

Var denne anmeldelsen nyttig?

I am error text

Andre produkter

AEG - ComboHob - IDK84453IB
Induksjon Platetopp med ventilator 83 cm

Elegant kombinert induksjonstopp med ventilator. Gir full frihet til å designe kjøkkenet ditt slik du virkelig vil ha det. Med brofunksjon på begge sider tar du matlagingen til et nytt nivå. Toppen styres enkelt og presist med Direct-touch. Hob2Hood sørger ...

 • Induksjonstopp kåret til Best i Test
 • 150 dager åpent kjøp
AEG - ComboHob - IDK84454IB
Induksjon Platetopp med ventilator 83 cm

Elegant kombinert induksjonstopp med ventilator for utblåsning. Gir full frihet til å designe kjøkkenet ditt slik du virkelig vil ha det. Med brofunksjon på begge sider tar du matlagingen til et nytt nivå. Toppen styres enkelt og presist med Direct-touch. H...

 • 150 dager åpent kjøp
AEG - ComboHob - IDE84243IB
Induksjon Platetopp med ventilator 83 cm

Elegant kombinert induksjonstopp med ventilator. Gir full frihet til å designe kjøkkenet ditt slik du virkelig vil ha det. Med brofunksjon på ene siden tar du matlagingen til et nytt nivå. Toppen styres enkelt og presist med Direct-touch. Hob2Hood sørger fo...

 • 150 dager åpent kjøp

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.