Produktdetaljer

Umiddelbar respons og full kontroll over temperaturen. Induksjonstoppen reagerer svært raskt. Du kan justere temperaturen presist og umiddelbart, slik at du har full kontroll over tilberedningsprosessen.

Produktfordeler

AEG - Induksjonstopp - HK604200IB

Nøyaktig varme for upåklagelig resultat

Induksjon hjelper deg med å mestre enhver matlagingsteknikk og kan til og med koke vann på under 90 sekunder. Varmejusteringene er subtile, og hjelper deg med å lage de fineste rettene med de beste smakene hver gang du lager mat.

AEG - Induksjonstopp - HK604200IB

Din perfekte matlagingspartner

Induksjon hjelper deg å mestre enhver matlagingsteknikk raskere. Den varmes opp raskere enn andre typer kokeplater, slik at du kan komme i gang med matlagingen med en gang. Raske varmejusteringer betyr at du kan produsere de fineste smaker og teksturer når du lager mat.

Nøyaktig varmekontroll med touch

Brukergrensesnitt med touch er designet for effektiv temperaturkontroll. Bare velg sonen og effektnivået ved hjelp av pluss- eller minusknappene. Presisjon for hvert trinn i oppskriften, noe som alltid resulterer i god smak.

AEG - Induksjonstopp - HK604200IB

Raskere varme for ekstra hastighet med PowerBoost

Aktiver PowerBoost-funksjonen for øyeblikkelig varme. Dette gjør den ideell for å koke opp vann raskt, og gjøre panner klare til steking når du trenger dem.

Nøyaktige innstillinger. Beskyttet med tastelås

Aktiver tastelåsfunksjonen for å låse tilberedningsinnstillingene. Både tid og temperatur kan stilles inn og låses. Så det er ingen mulighet for å endre noe ved et uhell mens du tørker søl fra overflaten.

AEG - Induksjonstopp - HK604200IB

Helt trygt for barna dine med barnelås

Barnesikringen sørger for at platetoppinnstillingene ikke kan endres ved et uhell, slik at du kan bruke platetoppen trygt når barna dine er i nærheten.

Tilbehør

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.

Allerede eier av dette produktet?

Registrer produktet ditt så får du en god opplevelse fra start. Du finner raskeste veien til support, reservedeler og tilbehør på lenkene nedenfor.

Registrer produkt Reservedeler og tilbehør Support
rød tøybit i luften