Produktdetaljer

Umiddelbar respons og full kontroll over temperaturen. Induksjonstoppen reagerer svært raskt. Du kan justere temperaturen presist og umiddelbart, slik at du har full kontroll over tilberedningsprosessen.

Produktfordeler

AEG - Induksjonstopp - HK604200IB

Nøyaktig varme for upåklagelige resultater

Induksjon hjelper deg med å mestre enhver tilberedningsteknikk raskere og kan til og med koke vann på under 90 sekunder. Varmejusteringene er dessuten så nyanserte at de kan hjelpe deg med å produsere de beste smakene og teksturene hver gang du lager mat.

AEG - Induksjonstopp - HK604200IB

Din perfekte matlagingspartner

Induksjon hjelper deg med å mestre enhver matlagingsteknikk raskere. Den varmer raskere enn andre platetopper, slik at du kommer raskt i gang med matlagingen. Raske varmejusteringer betyr at du kan produsere de beste smakene og teksturene når du lager mat.

Presis varmekontroll med berøringskontroller

Berøringskontrollenes brukergrensesnitt er designet for effektiv temperaturkontroll. Velg sonen og velg effektnivået ved hjelp av pluss- eller minusknappene. Presisjon for hvert trinn av oppskriften, som alltid fører til flott smak.

AEG - Induksjonstopp - HK604200IB

Raskere varme for ekstra hastighet med PowerBoost

Aktiver PowerBoost-funksjonen for øyeblikkelig varme. Dette gjør den ideell for å koke opp vann raskt, og gjøre panner klare til steking når du trenger dem.

Nøyaktige innstillinger. Beskyttet med tastelås

Aktiver tastelåsfunksjonen for å låse tilberedningsinnstillingene. Fra tiden til temperaturen kan alt stilles inn og sikres. Så det er ingen mulighet for å endre noe ved et uhell mens du tørker av søl fra overflaten.

AEG - Induksjonstopp - HK604200IB

Helt trygt for barna dine med barnesikring

Barnesikringen sørger for at platetoppens innstillinger ikke kan endres ved et uhell, slik at du kan bruke platetoppen trygt selv om det er barn til stede.

Tilbehør

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.

Allerede eier av dette produktet?

Registrer produktet ditt så får du en god opplevelse fra start. Du finner raskeste veien til support, reservedeler og tilbehør på lenkene nedenfor.

Registrer produkt Reservedeler og tilbehør Support
rød tøybit i luften