Produktdetaljer

Platetopp (80 cm) med 4 effektive Maxisense windmill induksjonssoner, som alle har Booster for rask og intens varme. Plasser kasserollene over punktet i midten av sonene, og sonene tilpasser seg størrelsen på kasserollene. TFT fargedisplay sørger for rask og intuitiv kontroll av platetoppen. Bridge-funksjonen gjør at du kan koble sammen 2 soner til en stor sone. SenseFry®-teknologien opprettholder korrekt- og jevn steketemperatur. Slutt å gjette når pannen eller oljen har den riktige temperaturen. Du trenger ikke lenger å justere innstillingene under tilberedningen.
Les mer

Produktfordeler

AEG - Induksjonstopp - IAE8484SFB

Varm opp og server etter smak

Få den aller beste smaken og konsistensen når du steker med 7000 SenseFry®-induksjonstoppen. Det er bare å velge mat og ønsket resultat. Slutt å gjette når pannen eller oljen har den riktige temperaturen. Slutt på varmejusteringer.

Jevne stekeresultater med stekesensoren

Den avanserte stekesensoren i AEG-induksjonstoppen leverer jevn steking for hver matrett. Sensoren vil registrere, kontrollere og regulere en jevn temperatur over overflaten på platetoppen og pannen. Slik at alt er stekt til perfeksjon.

AEG - Induksjonstopp - IAE8484SFB

Berøringskontroller i farger snakker språket ditt

Brukergrensesnittet av berøringskontroller med farger gir trinnvis veiledning og tilbakemelding live, noe som betyr at du kan lage mat med større selvtillit. Det lærer deg til og med hvordan du skal sous vide. Ta matlagingen til neste nivå.

AEG - Induksjonstopp - IAE8484SFB

Kombiner to matlagingssoner med Brofunksjon

Brofunksjonen kombinerer to matlagingssoner sammen for å passe til en stor kjele eller langpanne. Når de deler samme temperatur- og tidsinnstilling, er de sammenkoblede sonene ideelle når du lager mat til middagsselskaper eller større feiringer.

AEG - Induksjonstopp - IAE8484SFB

Hob2Hood®: Ventilatoren styres for deg

Hob2Hood®-funksjonen kobler sammen platetoppen og ventilatoren. Ventilatoren justerer automatisk hastigheten basert på varmen, uten at du må løfte en finger. For kraftig avtrekk ved steking på høy varme, og roligere avtrekk ved småkoking.

Hver matlagingssone. Individuelt tidsbestemt

Med en gang du tar i bruk en matlagingssone har du rask og enkel tilgang til timeren via skjermen på berøringspanelet. Ingen veksling mellom menyer eller andre soner. Og fordi hver matrett kan tidsbestemmes individuelt er du garantert full kontroll over tilberedningsprosessen.

Tilbehør

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.

Allerede eier av dette produktet?

Registrer produktet ditt så får du en god opplevelse fra start. Du finner raskeste veien til support, reservedeler og tilbehør på lenkene nedenfor.

Registrer produkt Reservedeler og tilbehør Support
rød tøybit i luften