Produktdetaljer

Platetopp (80 cm) med 4 effektive Maxisense windmill induksjonssoner, som alle har Booster for rask og intens varme. Plasser kasserollene over punktet i midten av sonene, og sonene tilpasser seg størrelsen på kasserollene. TFT fargedisplay sørger for rask og intuitiv kontroll av platetoppen. Bridge-funksjonen gjør at du kan koble sammen 2 soner til en stor sone. SenseFry®-teknologien opprettholder korrekt- og jevn steketemperatur. Slutt å gjette når pannen eller oljen har den riktige temperaturen. Du trenger ikke lenger å justere innstillingene under tilberedningen.
Les mer

Produktfordeler

AEG - Induksjonstopp - IAE8484SFB

Varm opp og server etter smak

Få den aller beste smaken og konsistensen når du steker med 7000 SenseFry®-induksjonstoppen. Det er bare å velge mat og ønsket resultat. Slutt å gjette når pannen eller oljen har den riktige temperaturen. Slutt på varmejusteringer.

Jevne stekeresultater med stekesensoren

Den avanserte stekesensoren i AEG-induksjonstoppen leverer jevn steking for hver matrett. Sensoren vil registrere, kontrollere og regulere en jevn temperatur over overflaten på platetoppen og pannen. Slik at alt er stekt til perfeksjon.

AEG - Induksjonstopp - IAE8484SFB

Berøringskontroller i farger snakker språket ditt

Brukergrensesnittet av berøringskontroller med farger gir trinnvis veiledning og tilbakemelding live, noe som betyr at du kan lage mat med større selvtillit. Det lærer deg til og med hvordan du skal sous vide. Ta matlagingen til neste nivå.

AEG - Induksjonstopp - IAE8484SFB

Kombiner to matlagingssoner med Brofunksjon

Brofunksjonen kombinerer to matlagingssoner sammen for å passe til en stor eller langpanne. Når de deler samme temperatur- og tidsinnstilling, er de sammenkoblede sonene ideelle når du lager mat til middagsselskaper eller større feiringer.

AEG - Induksjonstopp - IAE8484SFB

Hob2Hood®: Den trådløse ventilatoren

Hob2Hood®-funksjonen forbinder platetoppen og ventilatoren med hverandre. Ventilatoren justerer automatisk viftehastigheten basert på varmen, uten at du trenger løfte en finger. For kraftig utsuging når du varmer kraftig opp. Og roligere avtrekk når det småkoker.

Hver matlagingssone. Individuelt tidsbestemt

Med en gang du tar i bruk en matlagingssone har du rask og enkel tilgang til timeren via skjermen på berøringspanelet. Ingen veksling mellom menyer eller andre soner. Og fordi hver matrett kan tidsbestemmes individuelt er du garantert full kontroll over tilberedningsprosessen.

Tilbehør

Anmeldelser

Hva synes du?
Hjelp oss å forbedre våre produkter

Din mening hjelper oss til stadig forbedring og hjelper andre kunder til å bestemme seg for hvilket produkt de skal kjøpe. Bruk stjernene så starter du din vurdering.

Skriv en anmeldelse

Velkommen. Dette er din plass. Fortell oss din mening.

Anmeld som gjest nedenfor, eller logg inn for å skrive en anmeldelse

{{ props.errorNickname }}

Dette vil synes sammen med din anmeldelse. Vennligst ikke bruk ditt fulle navn hvis du ønsker at din anmeldelse skal publiseres

Vi trenger e-post adressen din for å verifisere anmeldelsen din og eventuelt kontakte deg

{{ props.errorEmoji }}

De mest nyttige vurderinger fra kunder som fokuserer på kvalitet, design og verdier på apparater og hvitevarer. For tilbakemeldinger på service, forsendelse og installasjon, vennligst ta kontakt med Kundeservice. Disse vurderingene blir moderert før de publiseres på denne nettside. For mer informasjon, vennligst Les våre retningslinjer.

Vennligst godta vilkårene og betingelsene

Tusen takk for anmeldelsen din

Vennligst sjekk innboksen din for bekreftelsesmeldingen din.

Vi samler anmeldelser av produkter med lignende egenskaper

Anmeldelser på andre språk Oversatte anmeldelser

5

Smart og brukervennlig Pour

av Mehdi på 10 januar 2022 Oversatt fra svensk

Etter ca 3 uker med bruk av denne koketoppen synes jeg produktet er svært brukervennlig med smarte funksjoner som letter matlagingen. Dette produktet skiller seg ut blant annet, kombinasjon av stilig design, God størrelse på koketoppen og smarte funksjoner som HOB2HOOD, Bridge-funksjon og SenseFry. Jeg er veldig fornøyd med produktet og deltar som testpilot via Smartson og har kjøpt produktet til redusert pris.

Automatisk oversatt av Google

Denne anmeldelsen er hentet fra et lignende produkt eller en annen nettside på annet språk

 • Design
  5
 • Funksjon
  5
 • Kvalitet
  5
 • Mehdi Anbefaler dette produktet

Var denne anmeldelsen nyttig?

I am error text
5

God og brukervennlig platetopp.

av Anders.A på 17 desember 2021 Oversatt fra svensk

Jeg har prøvd dette i ca 1 måned nå og er generelt fornøyd. Den fungerer like bra på en vanlig teflonpanne som en støpejernspanne. Lett å komme i gang og når du vil skru på maks varme holder den temperaturen jevn og god! Veldig fornøyd med denne.

Automatisk oversatt av Google

Denne anmeldelsen er hentet fra et lignende produkt eller en annen nettside på annet språk

 • Design
  5
 • Funksjon
  5
 • Kvalitet
  4
 • Anders.A Anbefaler dette produktet

Var denne anmeldelsen nyttig?

I am error text
5

Topp produkt

av Ellie på 08 desember 2021 Oversatt fra svensk

Jeg var beæret over å kjøpe denne koketoppen som testpilot for smartson til redusert pris.
Først og fremst er det utrolig rent og stilig, solid og god kvalitet. Jeg liker veldig godt at den er litt bredere enn mange andre kokeplater så du slipper å bli overfylt med stekepanner og gryter, jeg liker også at den vet hvilken sone du har en kasserolle/stekepanne på og elsker brofunksjonen så du kan bruke større panner / gryter hvis du har til å lage mye mat! Liker også at du kan ha forskjellige timere i de forskjellige sonene, det er sjelden at alt du lager skal tilberedes samtidig!
Alt i alt er jeg superfornøyd med produktet!
Jeg vet ikke om jeg hadde betalt ordinær pris for den, men det er mest i min egen elendighet, men det er absolutt verdt prisen jeg betalte.

Automatisk oversatt av Google

Denne anmeldelsen er hentet fra et lignende produkt eller en annen nettside på annet språk

 • Design
  5
 • Funksjon
  4
 • Kvalitet
  5
 • Ellie Anbefaler dette produktet

Var denne anmeldelsen nyttig?

I am error text
4

Bra, men høyt

av Daniel på 26 november 2021 Oversatt fra svensk

Et godt produkt som fungerer som det skal.

Stilig, kantløs design.

Dessverre er ikke manøvrerbarheten optimal, da berøringspanelet er vanskelig å håndtere, og umulig hvis det er vått.

Ovnen lager mye ubehagelige lyder under visse forhold, som for eksempel alle induksjonstopper. Dessverre er disse lydene verre på denne koketoppen enn på andre kokeplater jeg har hatt.

Automatisk oversatt av Google

Denne anmeldelsen er hentet fra et lignende produkt eller en annen nettside på annet språk

 • Design
  4
 • Funksjon
  5
 • Kvalitet
  3
 • Daniel Anbefaler dette produktet

Var denne anmeldelsen nyttig?

I am error text

Andre produkter

AEG - Induksjonstopp - IKE95474FB
6000 FlexiBridge Innbygging Induksjon Platetopp 90 cm

Platetopp med induksjon, 90 cm, med Flexibridge og PowerSlide for fleksibel matlaging. Hob-2-Hood-funksjon, timer, barnelås og DirectTouch for enkel betjening av platetoppen.

AEG - Induksjonstopp - IAE6442SFB
7000 SenseBoil Innbygging Induksjon Platetopp 60 cm

Induksjonstopp fra AEG, med booster på alle soner. MaxiSense® justerbare kokesoner registrerer automatisk størrelser og former for alle typer kjeler og panner. Kokesensoren SenseBoil registrerer og justerer automatisk temperaturinnstillingene, og reduserer ...

 • 150 dager åpent kjøp
AEG - Induksjonstopp - IAE8442SFB
7000 SenseBoil Innbygging Induksjon Platetopp 80 cm

Denne induksjonstoppen fra AEG med SenseBoil® registrerer bobler og reduserer kokingen automatisk til jevn småkoking. Du sparer både tid og strøm. Med den unike Hob2Hood-funksjonen på denne koketoppen kan du koble betjeningen av ventilatoren din sammen med ...

 • 150 dager åpent kjøp

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.