Produktdetaljer

Induksjonsvarme: rask og presis effektjustering. Med induksjonsvarme kan du regulere temperaturen presist og raskt, fra forsiktig småkoking til høy varme. Platetoppen registrerer automatisk pannestørrelsen og varmer kun opp pannen, ikke den keramiske overflaten, slik at strømforbruket reduseres til et minimum. Platetoppen avkjøles i løpet av sekunder, slik at det er trygt å berøre den.

Produktfordeler

AEG - Induksjonstopp - IKB64301XB

Nøyaktig varme for upåklagelige resultater

Induksjon hjelper deg med å mestre enhver tilberedningsteknikk raskere og kan til og med koke vann på under 90 sekunder. Varmejusteringene er dessuten så nyanserte at de kan hjelpe deg med å produsere de beste smakene og teksturene hver gang du lager mat.

AEG - Induksjonstopp - IKB64301XB

Din perfekte matlagingspartner

Induksjon hjelper deg med å mestre enhver matlagingsteknikk raskere. Den varmer raskere enn andre platetopper, slik at du kommer raskt i gang med matlagingen. Raske varmejusteringer betyr at du kan produsere de beste smakene og teksturene når du lager mat.

AEG - Induksjonstopp - IKB64301XB

Hob2Hood®: Den trådløse ventilatoren

Hob2Hood®-funksjonen forbinder platetoppen og ventilatoren med hverandre. Ventilatoren justerer automatisk viftehastigheten basert på varmen, uten at du trenger løfte en finger. For kraftig utsuging når du varmer kraftig opp. Og roligere avtrekk når det småkoker.

AEG - Induksjonstopp - IKB64301XB

Umiddelbar tilgang og presise innstillinger med individuelle berøringskontroller

Med individuelle berøringskontrollers brukergrensesnitt kan du kontrollere hver sone individuelt. Det er bare å plassere gryten eller pannen på platetoppen og kontrollere varmesonen med pluss- eller minusknappene. For deilige resultater hver gang du lager mat.

AEG - Induksjonstopp - IKB64301XB

Raskere varme for ekstra hastighet med PowerBoost

Aktiver PowerBoost-funksjonen for øyeblikkelig varme. Dette gjør den ideell for å koke opp vann raskt, og gjøre panner klare til steking når du trenger dem.

AEG - Induksjonstopp - IKB64301XB

Timer for platetoppen. Bygget for presisjon

Den innebygde timeren for platetoppen kan stilles på opptil én time og slår av platetoppen automatisk når innstilt tid utløper. For presise resultater uten anstrengelser.

Tilbehør

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.

Allerede eier av dette produktet?

Registrer produktet ditt så får du en god opplevelse fra start. Du finner raskeste veien til support, reservedeler og tilbehør på lenkene nedenfor.

Registrer produkt Reservedeler og tilbehør Support
rød tøybit i luften