Spar opptil 20 % med sommertilbud -
IKB64431IB

3000 Induction 60 cm

Produktdetaljer
hidden
Tomt på lager
hidden
Overvåke produktet
  • AEG tilbyr 150 dager åpent kjøp på utvalgte hvitevarer som er kjøpt hos utvalgte kjøkkenforhandlere. Du får en bekreftelse på e-post når du har registrert produktet. 
    Les mer.

Serie3000
RammeIkke fasettslipt
Dimensjoner580x510
Innbyggingsmål HxBxD (mm)0x560x490
Antall soner4
Type installasjonPlanlimt
Hob2HoodJa
BoosterJa
Produktdetaljer
Maxisense platetopp (60 cm) med 4 effektive induksjonssoner, som alle har Booster for rask og intens varme. DirekTouch-betjeningen sørger for rask og presis regulering av temperaturen. Hob 2 Hood-funksjonen gjør at du kan styre ventilatoren direkte fra platetopppen - ergonomisk og sikkert. Platetoppen er utstyrt med Maxisense soner som tilpasser seg størrelsen på kasserollen.
AEG - Induksjonstopp - IKB64431IB
Nøyaktig varme for upåklagelige resultater

Induksjon hjelper deg med å mestre enhver tilberedningsteknikk raskere og kan til og med koke vann på under 90 sekunder. Varmejusteringene er dessuten så nyanserte at de kan hjelpe deg med å produsere de beste smakene og teksturene hver gang du lager mat.

AEG - Induksjonstopp - IKB64431IB
Din perfekte matlagingspartner

Induksjon hjelper deg å mestre enhver matlagingsteknikk raskere. Den varmes opp raskere enn andre typer kokeplater, slik at du kan komme i gang med matlagingen med en gang. Raske varmejusteringer betyr at du kan produsere de fineste smaker og teksturer når du lager mat.

AEG - Induksjonstopp - IKB64431IB
Hob2Hood®: Ventilatoren styres for deg

Hob2Hood®-funksjonen kobler sammen platetoppen og ventilatoren. Ventilatoren justerer automatisk hastigheten basert på varmen, uten at du må løfte en finger. For kraftig avtrekk ved steking på høy varme, og roligere avtrekk ved småkoking.

AEG - Induksjonstopp - IKB64431IB
Færre trinn og bedre kontroll med Direct Touch-kontroll

Brukergrensesnittet til Direct Touch bruker tallene 1–14, slik at du kan angi riktig temperatur med en gang uten å måtte veksle mellom pluss- og minusknappene.

AEG - Induksjonstopp - IKB64431IB
Raskere varme for ekstra hastighet med PowerBoost

Aktiver PowerBoost-funksjonen for øyeblikkelig varme. Dette gjør den ideell for å koke opp vann raskt, og gjøre panner klare til steking når du trenger dem.

AEG - Induksjonstopp - IKB64431IB
Timer for platetoppen. Laget for presisjon

Den innebygde timeren for platetoppen kan stilles på opptil én time og slår av platetoppen automatisk når innstilt tid utløper. For presise resultater uten anstrengelser.

Mann bretter håndklær
Eier du allerede dette produktet?

Registrer produktene dine i MyAEG og finn alt du trenger på ett og samme sted.

  • Smidigere service og support
  • Enkel tilgang til bruksanvisninger og veiledninger
  • Spesialtilbud og rabatter