VELG KATEGORI
- eller les mer om hva du skal tenke på før du kjøper
Våre mest energieffektive ovner
Ovnene i EcoLine-serien er våre mest energieffektive modeller. Disse ovnene har en avansert dampfunksjon som gjør det mulig å lage mat på lav temperatur. Dette kan spare opp til 20% energi.* Dessuten reduserer damprengjøring energiforbruket med hele 95%** sammenliknet med tradisjonell pyrolytisk rengjøring.**
Næringsrik, smakfull og inspirerende mat
Eksperimenter og lær deg nye ferdigheter på kjøkkenet. Med våre mest energieffektive AEG kombiovner i energiklassen A++ kan du lage mat med varme, damp eller SousVide. Lager du mat med damp bevarer du opptil 90 % av matens vitamininnhold* og sparer opptil 20 % energi.**
*Basert på eksterne tester hvor nivået av C-vitamin i rå brokkoli ble sammenlignet med dampet brokkoli. Testen er utført basert på askorbinsyre (C-vitamin) i mat med HPLC/UV-synlig metode.
**Intern sammenligning basert på en (1) test av en Electrolux SteamPro-ovn [BSE998230M] og en Electrolux multifunksjonsovn [BPE556370M]. Testen er utført på laksefilet og kyllingfilet med SousVide som tilberedningsmetode.
-
Utvid dine kulinariske ferdigheter
Utforsk nye måter å lage mat på og eksperimenter med nye ingredienser. AEG har et utvalg av kombinasjonsovner som gjør at du kan lage mat med varme, damp, SousVide eller en kombinasjon av disse. Alle retter smaker bedre og er mer næringsrike.
-
Nøyaktighet uten stress
Vellykket matlaging uten stress hver gang med vår Assisted Cooking, en matsensor som overvåker matlagingen og Steamify®-funksjonen som gjør det lettere å lage mat i en dampovn.
-
Nyt sunnere matlaging
AEGs ovner beskytter ingrediensene slik at næring, smak, konsistens og farger maksimeres. Ved å lage mat med damp kan du lage mat med mindre salt og fett samtidig som mineraler og opptil 90 % av C-vitaminet* bevares.
*Basert på eksterne tester hvor nivået av C-vitamin i rå brokkoli ble sammenlignet med dampet brokkoli. Testen er utført basert på askorbinsyre (C-vitamin) i mat med HPLC/UV-synlig metode.
Opplev matlaging på en ny måte
Opplev matlaging på en ny måte
Når du tilsetter damp oppdager du raskt fordelene. Med en dampovn kan du lage sunne og deilige matretter uten at næringsverdiene forsvinner, samtidig som du bevarer smakene.
Best i klassen
9000 SteamPro
Lag fremragende måltider i kjøkkenet med SteamPro-ovnen. Tilsett varme, damp eller en kombinasjon. Du kan til og med lage mat med SousVide teknikken. Denne ovnen leverer på dine premisser.
Vår mest populære ovn
7000 SteamCrisp®
Med SteamCrisp®-ovnen kan du ta matrettene dine til neste nivå. Ved å tilsette damp i matlagingen blir resultatet sprøtt og gyllent på utsiden, og saftig på innsiden.
Velg en ovn med rett dampnivå
Ovnene våre er inndelt i serier som gjør det lettere for deg å velge hvilken ovn som passer best for deg. Hver serie representerer ulike fordeler og gir muligheter for variert matlagning.
Les mer om ovnene våre
Opplev glimrende baking og matlaging med en ovn fra AEG. Finn den riktige ovnen for dine behov.