Produktdetaljer

Ovnen 8000 AssistedCooking har en innebygd oppskriftssamling, slik at du enkelt kan tilberede ethvert måltid nøyaktig. For konsekvente pålitelige resultater, til hver enkelt rett.

Produktfordeler

Perfekte resultater. Uanstrengt

8000 AssistedCooking ovnen har en innebygd oppskriftssamling, så du enkelt kan tilberede ethvert måltid nøyaktig. For konsekvente pålitelige resultater, til hver rett.

AssistedCooking - for perfekt smak hver gang

Enten det er søtt eller salt, få smaken du ønsker hver eneste gang med AssistedCooking. En digital matlagingsassistent hvor du enkelt velger maten du skal lage og den velger optimale innstillinger, slik at retten din blir perfekt tilberedt.

AEG - Ovn - BBP8050B1

Fantastisk smak, hver gang

Ved å måle kjernetemperaturen i maten presist, sier steketermometeret ifra når kjøttet ditt er lett stekt, medium eller godt stekt. I tillegg til at den tilbereder fisk og grønnsaker akkurat slik du ønsker.

Intuitiv matlaging med EXCite Touch Display

EXCite Touch Display gir tilgang til et bredt utvalg av ovnfunksjoner tilpasset hver rett, som også gjør det enkelt å justere temperatur og tidsinnstillinger. Det gir deg direkte tilbakemeldinger, og fremhever den viktigste informasjonen.

AEG - Ovn - BBP8050B1

En selvrengjørende ovn

Med et trykk på Pyrolyse-funksjonen, vil smuss, fett og matrester i ovnen gjøres om til aske som du lett kan tørke av med en fuktig klut når programmet er ferdig.

AEG - Ovn - BBP8050B1

Rask oppvarmingstid, så du raskt kan lage mat

Overlegent og raskt matlagingsresultat - denne ovnen varmes hurtig opp, og gir deg mer tid til å nyte måltidet med familie og venner.

Tilbehør

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.

Allerede eier av dette produktet?

Registrer produktet ditt så får du en god opplevelse fra start. Du finner raskeste veien til support, reservedeler og tilbehør på lenkene nedenfor.

Registrer produkt Reservedeler og tilbehør Support
rød tøybit i luften