Produktdetaljer

Takket være matsensoren i denne ovnen, kan du måle kjernetemperaturen fra midten av retten din nøyaktig i løpet av tilberedningen. Slik at du får det perfekte resultat hver gang.

Produktfordeler

Perfekte resultater. Uten strevet

8000 AssistedCooking ovn har en innebygd oppskriftskolleksjon, som lar deg tilberede måltider på en enkel og presis måte. Den har også steketermometer, som analyserer kjernetemperaturer når den stikkes inn i forskjellige mattyper. For konsekvente, pålitelige resultater i hver enkel rett.

AssistedCooking - få perfekt smak hver eneste gang

Enten det er søtt eller salt, få smaken du ønsker hver eneste gang med AssistedCooking. En digital matlagingsassistent hvor du velger maten du skal lage og velger optimale innstillinger slik at matretten din tilberedes perfekt.

Praktisk. Integrert. Personlig. Smart kjøkken

Fjernstyr ovnen din, se nærmere på partnerne våre, og motta til og med personlig hjelp med tilberedningen, alt via appen My AEG Kitchen. Det er den praktiske og enkle måten å forsterke Smart Kitchen-opplevelsen på.

AEG - Ovn - BBP9000B

Fantastisk smak, hver gang

Ved å måle kjernetemperaturen i maten din presist, sier matsensoren ifra når kjøttet ditt er lett stekt, medium eller godt stekt. I tillegg til at den tilbereder fisk og grønnsaker akkurat slik du ønsker.

EXCite+ TFT-display med kommandohjul. Presisjonsmatlaging

Med EXCite+ TFT-skjerm og kommandohjul kan du styre ovnens varme presist og lettvint, bla gjennom programmer, velge funksjoner og til og med få oppdateringer om ovnens programvare via WiFi. Alt ved å vri på en knapp og displayet på den digitale skjermen.

AEG - Ovn - BBP9000B

En selvrengjørende ovn

Med ett trykk på Pyrolytic rengjøring-funksjonen, vil smuss, fett og matrester i ovnen gjøres om til aske som du lett kan tørke av med en fuktig klut.

Tilbehør

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Velkommen. Dette er din plass. Fortell oss din mening.

Anmeld som gjest nedenfor, eller for å skrive en anmeldelse

{{ props.errorNickname }}

Dette vil synes sammen med din anmeldelse. Vennligst ikke bruk ditt fulle navn hvis du ønsker at din anmeldelse skal publiseres

Vi trenger e-post adressen din for å verifisere anmeldelsen din og eventuelt kontakte deg

{{ props.errorEmoji }}

De mest nyttige vurderinger fra kunder som fokuserer på kvalitet, design og verdier på apparater og hvitevarer. For tilbakemeldinger på service, forsendelse og installasjon, vennligst ta kontakt med Kundeservice. Disse vurderingene blir moderert før de publiseres på denne nettside. For mer informasjon, vennligst Les våre retningslinjer.

Vennligst godta vilkårene og betingelsene

Seneste

Nylige

Mest nyttig

Høyeste vurdering

Laveste vurdering

1
OleJ 03 april 2022

Ustabil ovn

Har hatt ovnen ca 9 måneder, og på de 9 månedene har ovnen hengt seg opp minst 4 ganger. Da er det ikke mulig og slå den av eller på eller noe. Alle knapper er helt døde, en må ta strømmen for og nullstille. Og da må oppsett legges inn på nytt og bare det og få koblet til ovnen i app og wifi krever minst 5 forsøk. Som regel må app slettes og legges inn på nytt for og få det til. Da må i tillegg også den lille kombiovnen legges inn på nytt.
Selve ovnen er veldig god me jevnt stekeresultat, men alt rundt med wifi etc er helt ubrukelig

 • Design
  4
 • Funksjon
  1
 • Kvalitet
  1

AEG

Hei,

Tusen takk for tilbakemeldingen din. Flott at du er fornøyd med resultatet, men leit å høre at du opplever utfordringer med app og wifi. Tar tilbakemeldingen din med videre internt til våre produktutviklere.

Med vennlig hilsen Viola

 • Design
  4
 • Funksjon
  1
 • Kvalitet
  1
4
Thomas112233 28 januar 2022

Hovedovn

Ovnen fungerer bra, men tilhørende app fungerer ikke helt som jeg skulle ønske. Aktivert fjernstyring burde kunne være permanent aktivert.

 • Design
  5
 • Funksjon
  4
 • Kvalitet
  5
 • Thomas112233 Anbefaler dette produktet

AEG

Hei,

Tusen takk for at du har valgt å legge igjen en kommentar på et av våre produkter, men leit at du ikke er fornøyd med appen. Jeg tar tilbakemeldingen din med videre internt. Dersom du har behov for bistand eller har spørsmål vedrørende produktet ditt, ta gjerne kontakt med oss.

Med vennlig hilsen Viola

 • Design
  5
 • Funksjon
  4
 • Kvalitet
  5
 • Thomas112233 Anbefaler dette produktet
5
Steinar 10 juli 2021

Steikovn av topp kvalitet og enkel i bruk

Vår nye stekovn har et moderne design, er enkel å bruke og ikke minst, det føles som og er kvalitetsprodukt.

 • Design
  5
 • Funksjon
  5
 • Kvalitet
  5
 • Steinar Anbefaler dette produktet
 • Design
  5
 • Funksjon
  5
 • Kvalitet
  5
 • Steinar Anbefaler dette produktet
2
Knutto 05 juli 2021

Frustrert

Hadde vært et topp produkt, hvis det ikke hadde vært så vanskelig å få koblet opp mot Wi-Fi. Etter utallige forsøk fikk jeg endelig koblet opp mot nettverket mitt. Men etter et strømbrudd var alt slettet.. og det var bare å begynne å prøve på nytt. Har imidlertid kastet bort nok tid på dette allerede, og med tanke på at ved neste strømbrudd vil det bli samme gjenta seg... da gir jeg heller opp hele Wi-Fi funksjonen. Synd at et ellers bra produkt ødelegges av dette. Slik det er nå ville det vært bedre å markedsføre dette uten Wi-Fi. Andre "dingser" til en brøkdel av prisen fungerer knirkefritt. Og ja, jeg er klar over at ovnen kun er kompatibel med 2,4GHz.. og har både 2,4 og 5 GHz på hjemmenettverket, som fungerer uten problem på alt annet i hjemmet... selv etter strømbrudd. Pga irritasjon over dette kan jeg ikke anbefale AEG.

 • Design
  3
 • Funksjon
  1
 • Kvalitet
  2

AEG

Hei,

Takk for at du har valgt å legge igjen en tilbakemelding på et av våre produkter. Veldig leit å høre at du opplever problemer med tilkoblingen til wifi. Har du muligheten til å sende oss en epost til kundeservice@electrolux.no så vi får undersøkt saken nærmere?

Med vennlig hilsen Viola

 • Design
  3
 • Funksjon
  1
 • Kvalitet
  2

Andre produkter

AEG - Ovn - BEK431011M
6000 SurroundCook Innebygget Ovn 72 L A Rustfritt stål med Anti finger print

Ovn for innbygging, 72 l volum med utførelse i rustfritt stål og anti-fingeravtrykk. Varmluft, timer, barnesikring og digitalt display.

 • 150 dager åpent kjøp
AEG - Ovn - BPB352021M
6000 SteamBake Innebygget Ovn 72 L A+ Rustfritt stål med Anti finger print

MaxiKlasse stekeovn med markedets største stekebrett. Pyrolyse-funksjonen gjør det enkelt å holde ovnen skinnende ren, og steketermometer hjelper deg med å oppnå perfekte resultater hver gang. Rengjøringsvennlig sikkerhetsdør med dempet lukking. PlusSteam-k...

AEG - Ovn - BEB352010W
6000 SteamBake Innebygget Ovn 71 L A Hvit

MaxiKlasse stekeovn med markedets største stekebrett. Steketermometer med temperaturangivelse hjelper deg med å oppnå perfekte resultater hver gang. Halogen ovnsbelysning, klokke og rengjøringsvennlig sikkerhetsdør med lås. Betjening med pop-ut knapper. Plu...

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.

Allerede eier av dette produktet?

Registrer produktet ditt så får du en god opplevelse fra start. Du finner raskeste veien til support, reservedeler og tilbehør på lenkene nedenfor.

Registrer produkt Reservedeler og tilbehør Support
rød tøybit i luften