Produktfordeler

Perfekte resultater. Uten strevet

8000 AssistedCooking ovn har en innebygd oppskriftskolleksjon, som lar deg tilberede måltider på en enkel og presis måte. Den har også steketermometer, som analyserer kjernetemperaturer når den stikkes inn i forskjellige mattyper. For konsekvente, pålitelige resultater i hver enkel rett.

AssistedCooking - få perfekt smak hver eneste gang

Enten det er søtt eller salt, få smaken du ønsker hver eneste gang med AssistedCooking. En digital matlagingsassistent hvor du velger maten du skal lage og velger optimale innstillinger slik at matretten din tilberedes perfekt.

Praktisk. Integrert. Personlig. Smart kjøkken

Fjernstyr ovnen din, se nærmere på partnerne våre, og motta til og med personlig hjelp med tilberedningen, alt via appen My AEG Kitchen. Det er den praktiske og enkle måten å forsterke Smart Kitchen-opplevelsen på.

AEG - Ovn - BBP9000B

Fantastisk smak, hver gang

Ved å måle kjernetemperaturen i maten din presist, sier matsensoren ifra når kjøttet ditt er lett stekt, medium eller godt stekt. I tillegg til at den tilbereder fisk og grønnsaker akkurat slik du ønsker.

EXCite+ TFT-display med kommandohjul. Presisjonsmatlaging

Med EXCite+ TFT-skjerm og kommandohjul kan du styre ovnens varme presist og lettvint, bla gjennom programmer, velge funksjoner og til og med få oppdateringer om ovnens programvare via WiFi. Alt ved å vri på en knapp og displayet på den digitale skjermen.

AEG - Ovn - BBP9000B

En selvrengjørende ovn

Med ett trykk på Pyrolytic rengjøring-funksjonen, vil smuss, fett og matrester i ovnen gjøres om til aske som du lett kan tørke av med en fuktig klut.

Anmeldelser

Hva synes du?
Hjelp oss å forbedre våre produkter

Din mening hjelper oss til stadig forbedring og hjelper andre kunder til å bestemme seg for hvilket produkt de skal kjøpe. Bruk stjernene så starter du din vurdering.

Skriv en anmeldelse

Velkommen. Dette er din plass. Fortell oss din mening.

Anmeld som gjest nedenfor, eller logg inn for å skrive en anmeldelse

{{ props.errorNickname }}

Dette vil synes sammen med din anmeldelse. Vennligst ikke bruk ditt fulle navn hvis du ønsker at din anmeldelse skal publiseres

Vi trenger e-post adressen din for å verifisere anmeldelsen din og eventuelt kontakte deg

{{ props.errorEmoji }}

De mest nyttige vurderinger fra kunder som fokuserer på kvalitet, design og verdier på apparater og hvitevarer. For tilbakemeldinger på service, forsendelse og installasjon, vennligst ta kontakt med Kundeservice. Disse vurderingene blir moderert før de publiseres på denne nettside. For mer informasjon, vennligst Les våre retningslinjer.

Vennligst godta vilkårene og betingelsene

Tusen takk for anmeldelsen din

Vennligst sjekk innboksen din for bekreftelsesmeldingen din.

5

Steikovn av topp kvalitet og enkel i bruk

av Steinar på 10 juli 2021

Vår nye stekovn har et moderne design, er enkel å bruke og ikke minst, det føles som og er kvalitetsprodukt.

 • Design
  5
 • Funksjon
  5
 • Kvalitet
  5
 • Steinar Anbefaler dette produktet

Var denne anmeldelsen nyttig?

I am error text
2

Frustrert

av Knutto på 05 juli 2021

Hadde vært et topp produkt, hvis det ikke hadde vært så vanskelig å få koblet opp mot Wi-Fi. Etter utallige forsøk fikk jeg endelig koblet opp mot nettverket mitt. Men etter et strømbrudd var alt slettet.. og det var bare å begynne å prøve på nytt. Har imidlertid kastet bort nok tid på dette allerede, og med tanke på at ved neste strømbrudd vil det bli samme gjenta seg... da gir jeg heller opp hele Wi-Fi funksjonen. Synd at et ellers bra produkt ødelegges av dette. Slik det er nå ville det vært bedre å markedsføre dette uten Wi-Fi. Andre "dingser" til en brøkdel av prisen fungerer knirkefritt. Og ja, jeg er klar over at ovnen kun er kompatibel med 2,4GHz.. og har både 2,4 og 5 GHz på hjemmenettverket, som fungerer uten problem på alt annet i hjemmet... selv etter strømbrudd. Pga irritasjon over dette kan jeg ikke anbefale AEG.

 • Design
  3
 • Funksjon
  1
 • Kvalitet
  2

Var denne anmeldelsen nyttig?

I am error text

Svar av AEG

Hei,

Takk for at du har valgt å legge igjen en tilbakemelding på et av våre produkter. Veldig leit å høre at du opplever problemer med tilkoblingen til wifi. Har du muligheten til å sende oss en epost til kundeservice@electrolux.no så vi får undersøkt saken nærmere?

Med vennlig hilsen Viola

Andre produkter

AEG - Ovn - BPK537221M
6000 SurroundCook Innbygging Innbyggingsovn

Stekeovn i rustfritt stål, 72 l kapasitet og energiklasse A+. Varmluft, soft closing på døren og pyrolyse-funksjon for selvrensing av ovnen.

 • 150 dager åpent kjøp
AEG - Ovn - BEK431011M
6000 SurroundCook Innbygging Innbyggingsovn

Ovn for innbygging, 72 l volum med utførelse i rustfritt stål og anti-fingeravtrykk. Varmluft, timer, barnesikring og digitalt display.

 • 150 dager åpent kjøp
AEG - Ovn - BPB352021M
6000 SteamBake Innbygging Innbyggingsovn

MaxiKlasse stekeovn med markedets største stekebrett. Pyrolyse-funksjonen gjør det enkelt å holde ovnen skinnende ren, og steketermometer hjelper deg med å oppnå perfekte resultater hver gang. Rengjøringsvennlig sikkerhetsdør med dempet lukking. PlusSteam-k...

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.

Har du et problem?

Får å raskt komme i gang med dine produkter, anbefaler vi at du besøker vår supportside og leser artikler som kan hjelpe deg.

Kjøp reservedeler

Finn og bestill originale reservedeler til ditt produkt i vår web shop. De leveres hjem til deg.

Ta kontakt

Kontakt oss for å bestille service eller få svar på eventuelle spørsmål. Vi nås på telefon og e-post.

Vi forenkler service prosessen for deg

Registrer ditt Electrolux produkt så sparer vi dine detaljer slik at du enkelt får tilgang til manualer, informasjon om kjøp, garantier og bestillinger av service.

Registrer ditt produkt