Skip to main content
Eksklusive påsketilbud – Spar opptil 30 %
BCK456220B

6000 SteamBake Varmluftsovn/Dampovn

Produktdetaljer
hidden
Tomt på lager
Inkl. mva.
Inkl. mva.
hidden
Overvåke produktet
outofstock
RengjøringSuperrens
Kapasitet (L)71
DisplayLED
SteamBake
SteamBake
Steketermometer
Steketermometer
Stek på flere nivåer
Stek på flere nivåer
Grill
Grill
Advarsler
Viktige forholdsregler for sikker bruk og installasjon.
Advarsler

Produktdetaljer

I tillegg til alle vanlige ovnsfunksjoner, tilsetter PlusSteam-knappen på denne SteamBake-ovnen damp ved begynnelsen av bakeprosessen. Dampkoking holder deigen fuktig på overflaten for å skape en gyllen farge og velsmakende skorpe, mens innsiden holder seg myk og mør. I tillegg til å steke sprø og smakfulle brød, muffinser og paier, vil stekt kylling, grillede spare ribs og lasagne oppnå tilsvarende velsmakende og jevne tilberedningsresultater.
AEG - Ovn - BCK456220B

TILSETT FUKTIGHET FOR SPRØERE BAKING

I tillegg til alle vanlige ovnsfunksjoner, tilsetter SteamBake fuktighet ved begynnelsen av bakeprosessen. Funksjonen holder deigen fuktig på overflaten for å skape en gyllen farge og velsmakende skorpe, mens innsiden holder seg myk og saftig.

AEG - Ovn - BCK456220B

Perfekte resultater med steketermometer

Takket være steketermometeret kan du måle nøyaktig kjernetemperatur på maten i løpet av tilberedningen, slik at du får det perfekte resultatet hver gang.

AEG - Ovn - BCK456220B

Alltid ren ovn – takket være katalytisk rensesystem

Det katalytiske selvrensende systemet gjør at du alltid får ovnen din perfekt rengjort. Det varmeaktiverte belegget på veggene fordeler fettsøl i et tynt lag, før ovnen brenner det av.

Perfekt timing

Matsensoren lar deg kontrollere tilberedningsprosessen presist, slik at hver eneste rett blir fullført etter dine ønsker.

AEG - Ovn - BCK456220B

Alltid jevn tilberedning

Med denne ovnen er effektiv energibruk det samme som effektiv matlaging. Den har et varmluftssystem som sørger for at varm luft sirkulerer jevnt gjennom hele ovnsrommet. Resultatet er at ovnen blir raskere varm og at tilberedningstemperaturene kan senkes med opptil 20%. Du sparer derfor både tid og energi.