Er ikke helt fornøyd med steke/bruningskvaliteten på stek når jeg bruker steketermometer og anbefalt program fra bruksanvisning i henhold til type kjøtt og mengde. Kjøttet blir ikke stekt eller brunet, det bare tørker. Stekeovnen blir forvarmet og funker helt til jeg kobler til steketermometeret, etter det blir temperaturen lavere inni stekeovn??? helt lunken. Etter 1 til 4 timer har bare så vidt kjernetemperaturen på kjøttet økt , ikke freser det noe i pannen heller, det bare tørker inn. Har nå prøvd meg på å steke elgstek to ganger ved å følge bruksanvisning med meget dårlig resultat. Må koble fra termometeret og bruke et eksternt termometer i kjøttet og steke på programmet <ekte varmluft> for å få et brukbart resultat. Det er brukt elgkalv lårstykke på ca 1,7 kg begge gangene. Synes dette er veldig frustrerende!! Har bra resultat når jeg gratinerer, steker kylling mm i former. Og bra resultat ved baking, får flotte og høye sukkerbrød.