Produktdetaljer

En vakuumskuff i kompaktserien med elegant design, som fjerner 99,9% av luften i posen. Gir deg mulighet for å tilberede mat Sous Vide. Designet for perfekt integrering under SteamPro -ovnen.

Produktfordeler

AEG - Integrert vakuumpakker - KDK911423M

Vakuum-forsegl matrettene for et perfekt, profesjonelt resultat

Vår Vacuumforsegler lar deg utforske den profesjonelle SousVide-metoden i matlagingen hjemme. Perfekt forsegling av smak, fuktighet og næringsstoffer.

AEG - Integrert vakuumpakker - KDK911423M

Garantert resultater av høy kvalitet - selv for måltider tilberedt på forhånd

Forbered og forsegl ingrediensene til måltidet når det passer deg best. Du kan være trygg på at friskhet og smak vil være perfekt bevart før du koker den.

Bevar det aller beste i matvarenes smak og tekstur

Bevarer mer fuktighet og intensiver smaksopplevelsen med matlaging i en SousVide-ovn, ved hjelp av Vacuum Sealer-skuffen som forsegler matrettene.

AEG - Integrert vakuumpakker - KDK911423M

Fordi de fineste ingredienser fortjener det aller beste konserveringsmetode

Bevare ingrediensenes friskhet opptil tre ganger lengre enn med kjølelagring ved hjelp av profesjonell vakuum-forsegling.

AEG - Integrert vakuumpakker - KDK911423M

Mindre tid, mer smak

Gjenskap autentiske smaker fra rundt om i verden på en brøkdel av den tradisjonelle marineringstiden. Plasser maten din og krydder i vakumforseglingsskuffen, lukk lokket og trykk på knappen. Denne metoden er beregnet grundig slik at den reduserer marineringstiden drastisk, noe som lar deg produsere smaker som gir vann i munn med en distinktiv dybde – bare uten ventetiden.

Anmeldelser

Hva synes du?
Hjelp oss å forbedre våre produkter

Din mening hjelper oss til stadig forbedring og hjelper andre kunder til å bestemme seg for hvilket produkt de skal kjøpe. Bruk stjernene så starter du din vurdering.

Skriv en anmeldelse

Velkommen. Dette er din plass. Fortell oss din mening.

Anmeld som gjest nedenfor, eller logg inn for å skrive en anmeldelse

{{ props.errorNickname }}

Dette vil synes sammen med din anmeldelse. Vennligst ikke bruk ditt fulle navn hvis du ønsker at din anmeldelse skal publiseres

Vi trenger e-post adressen din for å verifisere anmeldelsen din og eventuelt kontakte deg

{{ props.errorEmoji }}

De mest nyttige vurderinger fra kunder som fokuserer på kvalitet, design og verdier på apparater og hvitevarer. For tilbakemeldinger på service, forsendelse og installasjon, vennligst ta kontakt med Kundeservice. Disse vurderingene blir moderert før de publiseres på denne nettside. For mer informasjon, vennligst Les våre retningslinjer.

Vennligst godta vilkårene og betingelsene

Tusen takk for anmeldelsen din

Vennligst sjekk innboksen din for bekreftelsesmeldingen din.

Anmeldelser på andre språk Oversatte anmeldelser

5

Litt dypere skuff... marinadebrett...

av Ildikó på 05 desember 2021 Oversatt fra ungarsk

En dypere skuff ville være bedre å pakke for eksempel en hel mindre fugl. Det mangler også et marinadebrett som har samme størrelse som skuffen. Koblingshodet passer ikke for ekstern støvsuging.
Ellers er det et utrolig bra produkt, det støvsuger veldig bra og lukker posen perfekt. Jeg elsker og anbefaler enheten!

Automatisk oversatt av Google

Denne anmeldelsen er hentet fra et lignende produkt eller en annen nettside på annet språk

 • Design
  5
 • Funksjon
  3
 • Kvalitet
  3
 • Ildikó Anbefaler dette produktet

Var denne anmeldelsen nyttig?

I am error text
5

Strålende!

av Cyn0194 på 17 september 2021 Oversatt fra spansk

Jeg elsker det, jeg hadde virkelig lyst til å ha en, og etter mye leting og sammenligning til slutt bestemte jeg meg for dette merket, og jeg er absolutt ikke lei meg.
Priskvalitet på 10

Automatisk oversatt av Google

Denne anmeldelsen er hentet fra et lignende produkt eller en annen nettside på annet språk

 • Design
  4
 • Funksjon
  4
 • Kvalitet
  5
 • Cyn0194 Anbefaler dette produktet

Var denne anmeldelsen nyttig?

I am error text
3

Det er et strålende produkt til du har et problem

av Ermintrude på 02 juli 2021 Oversatt fra engelsk

Dette var et overraskende kjøp da jeg så det til en utmerket pris og hadde vært etter en kammervakuumforsegler en stund.

Produktet passer der en vanlig kjøkkenskuff på 60 cm passer, så den kan enkelt byttes ut. Det ser ut til å være av høy kvalitet, og skuffen og lokket har en fin vekt.

Da den først ble levert på grunn av at det så ut til å ha vært feil håndtert, var det tyv olje som sølt på et stort område av esken, og etter at syklusen for installasjon og forutsetninger fortsatte å blinke to lys som indikerer oljeskift hver gang den ble slått på.

Udokumentert i manualen oppdaget jeg at hvis du venter til det første pipet etter de to blinkende lysene, hvis du trykker på begge blinkende lysene, går maskinen inn i en rekonditioneringssyklus, og etter 15 minutter etter at den er fullført, kan du bruke forsegleren. Etter å ha kontaktet AEG tok det evigheter å få en ingeniør (jeg tror de måtte lære opp noen) han kom og bestemte seg for at oljen måtte skiftes, og han ville få litt olje og returnere. Etter rundt en måned hvor han ikke kunne skaffe oljen, ble det levert en erstatningsmaskin og den fungerte perfekt fra da av. Jeg antok at vanskene skyldtes at produktet var så nytt.

Maskinen er så nyttig, og jeg har brukt den mye mer enn forventet. Bortsett fra den forventede bruken gjorde det meg også i stand til å kjøpe store mengder mat og deretter pakke i nyttige størrelser. F.eks. 24 kg mel i 2 kg poser - flott for å spare penger og i lockdown kunne jeg kjøpe handelsstørrelser som er vanskelige å kjøpe ting og dele med naboer etc.

Også som en måte å infisere eller marinere mat på er det ekstremt nyttig. Og å lage sous vide -retter til oppvarming i posen betyr raske og enkle hjemmelagde ferdigretter.

Jeg vil gjerne gi den 5*, men det ser ut til at AEG -kunnskapen om dette når du kontakter for teknisk assistanse ikke har blitt bedre.

Maskinen blinker nå de fryktede oljeskiftlysene igjen, og etter en dag på internett har det ikke vært noen glede. Også å ringe AEG for teknisk assistanse får meg ingen steder, ettersom de stadig sender meg til små apparater som det ikke er. Og jeg vil ikke ha besøk av en ingeniør, jeg trenger bare å vite hvordan jeg bytter olje.

Bytte til vakuumpumpeolje er standard Vedlikehold for vakuumforseglere for kammer generelt anbefalt etter 150 til 300 bruk for kommersielle maskiner, så jeg forventer at noen vet hvordan de gjør det.

Jeg kan fortsatt bruke løsningen, men 15 minutter før den er brukbar er ikke akseptabelt, så bare 3*

Automatisk oversatt av Google

Denne anmeldelsen er hentet fra et lignende produkt eller en annen nettside på annet språk

 • Design
  5
 • Funksjon
  3
 • Kvalitet
  5
 • Ermintrude Anbefaler dette produktet

Var denne anmeldelsen nyttig?

I am error text

Svar av AEG

Hei Ermintrude,

Takk for at du beviste oss med din detaljerte anmeldelse av forseglingsskuffen. Vi er glade for å høre at apparatets funksjonalitet har oppfylt dine forventninger. Vi er imidlertid oppgitt over å høre at det har oppstått et problem med produktet, og at tjenesten dessverre ikke har nådd forventningene for å få det løst.
Vi forstår din skuffelse over problemet, og vi vil kontakte deg for å se gjennom og se hvordan vi best kan hjelpe.
I mellomtiden vil vi anbefale å gå gjennom "Renoveringssyklusen" som er tilgjengelig i brukerhåndboken (side 11 - seksjon 6.5) og se om dette kan hjelpe i denne saken.
Vi setter pris på tålmodigheten din.
Med vennlig hilsen

5

god

av EvaT på 29 november 2020 Oversatt fra tsjekkisk

Da vi renoverte kjøkkenet valgte vi AEG-apparater. Etter å ha brukt den en stund er jeg sikker på at vi ikke gjorde en feil. Produktet utfører sin funksjon utover forventningene.

Automatisk oversatt av Google

Denne anmeldelsen er hentet fra et lignende produkt eller en annen nettside på annet språk

 • Design
  3
 • Funksjon
  3
 • Kvalitet
  3
 • EvaT Anbefaler dette produktet

Var denne anmeldelsen nyttig?

I am error text

Andre produkter

AEG - Integrert vakuumpakker - KDE911423M
Vacuum Sealer Drawer

KOMPAKT VAKUUMSKUFF, FRAME, 6L, 14 CM, STÅL

AEG - Integrert vakuumpakker - KDK911423T Matt Black Red Dot Award 2021
Vacuum Sealer Drawer

Vår Vacuum-skuff lar deg bruke den profesjonelle SousVide matlagingsmetoden hjemme, perfekt bevaring av smak, fuktighet og næringsstoffer.

 • 150 dager åpent kjøp
AEG - Integrert vakuumpakker - KDE911423B
Vacuum Sealer Drawer

En vakuumskuff i kompaktserien med elegant sort design, som fjerner inntil 99,9% av luften i vakuumposen. Gir muligheter for å tilberede mat etter Sous Vide-metoden. Vakuumskuffen sørger også for at matvarenes ferskhet kan bevares opp til tre ganger lengre ...

 • 150 dager åpent kjøp

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.