Produktdetaljer

Effektivt fryseskap med avansert Low Frost-teknologi som gjør arbeidet med avriming enklere og sjeldnere. Frostmatic-funksjonen aktiverer maksimal frysekraft slik at ferske råvarer fryser så raskt som mulig. Fryseren går deretter tilbake til normal innstilling. Få full kontroll over alle funksjonene til fryseren med elektronisk berøringskontroll.

Produktfordeler

Mindre isdannelse. Sjeldnere avriming

6000-fryseskapet bruker Low Frost-teknologi for å redusere isdannelse ved å bruke skjulte kjølekretser som gjør avriming enklere og sjeldnere.

LowFrost forenkler avriming og behovet blir sjeldnere

Effektivt fryseskap med avansert Low Frost-teknologi som gjør arbeidet med avriming enklere og sjeldnere ved å bruke skjulte kjølekretser som minimerer isdannelse.

Lagre masse på én gang. Med OptiSpace

Denne innovative fryseren med OptiSpace tilbyr mange oppbevaringsmuligheter og rikelig med plass mellom hyllene. Fryseboksene kan alle enkelt tas ut og settes inn igjen for enkel og praktisk oppbevaring.

Den elektroniske berøringskontrollen på toppen gir presis kontroll av alle funksjoner

Med det responsive og tydelige displayet kan du stille inn temperaturen nøyaktig og enkelt få tilgang til fryserens funksjoner med elektronisk berøringskontroll på toppen.

Perfekt fersk mat med Frostmatic

Frostmatic-funksjonen aktiverer maksimal frysekraft slik at ferske råvarer fryser så raskt som mulig. Fryseren går deretter tilbake til normal innstilling.

Mer robust, mer stabil. Med sikkerhetsglass

For optimal stabilitet og robusthet fra dag til dag, er alle hyller laget av sikkerhetsglass – det beste materialet for å sikre perfekt pålitelighet.

Tilbehør

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.