Produktdetaljer

Hold fryseren isfri med No Frost. NoFrost betyr at du slipper avriming. Den holder fryseren isfri, slik at du alltid kan være sikker på at den yter maksimalt.

Produktfordeler

AEG - Frittstående frysere - AGE625E7NW

NoFrost for alltid

NoFrost hindrer at is bygger seg opp i fryseren. Ytelsen kompromitteres aldri og maten bevares bedre enn noen gang.

AEG - Frittstående frysere - AGE625E7NW

Hold fryseren isfri med No Frost

NoFrost betyr at du slipper avriming. Den holder fryseren isfri, slik at du alltid kan være sikker på at den yter maksimalt.

AEG - Frittstående frysere - AGE625E7NW

Finjuster innstillingene med det elektroniske berøringspanelet

Ha full kontroll over alle funksjonene til fryseren med elektronisk berøringskontroll. Panelet og LED-displayet gir deg enkel tilgang til temperatur og generelle innstillinger. Fininnstill alt med presisjon for super lagring av matvarer.

AEG - Frittstående frysere - AGE625E7NW

Perfekt fersk mat med Frostmatic

Frostmatic-funksjonen aktiverer maksimal frysekraft slik at ferske råvarer fryser så raskt som mulig. Fryseren går deretter tilbake til normal innstilling.

AEG - Frittstående frysere - AGE625E7NW

MaxiBox. Romslig lagring for dagligvarer

Fryseren har en ekstra stor MaxiBox-skuff med plass til alle frysevarene dine. Skuffen kan trekkes helt ut og forblir i sikret stilling for enkel til tilgang til alle råvarene dine.

Mer robust, mer stabil. Med sikkerhetsglass

For optimal stabilitet og robusthet fra dag til dag, er alle hyller laget av sikkerhetsglass – det beste materialet for å sikre perfekt pålitelighet.

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.