Produktdetaljer

NoFrost betyr at du slipper å tenke på avriming, funksjonen holder fryseren isfri, slik at du alltid kan være sikker på at den yter maksimalt. Med Frostmatic-funksjonen aktiverer du maksimal frysekraft slik at ferske råvarer fryser så raskt som mulig. Fryseren går deretter tilbake til normal innstilling. MaxiBoxen har romslig lagring for dagligvarer. Skuffen kan trekkes helt ut og forblir i sikret stilling for enkel til tilgang til alle råvarene dine.
Les mer

Produktfordeler

AEG - Frittstående frysere - AGE625F7NW

Hold fryseren isfri med No Frost

NoFrost betyr at du slipper avriming. Den holder fryseren isfri, slik at du alltid kan være sikker på at den yter maksimalt.

AEG - Frittstående frysere - AGE625F7NW

Perfekt fersk mat med Frostmatic

Frostmatic-funksjonen aktiverer maksimal frysekraft slik at ferske råvarer fryser så raskt som mulig. Fryseren går deretter tilbake til normal innstilling.

AEG - Frittstående frysere - AGE625F7NW

MaxiBox. Romslig lagring for dagligvarer

Fryseren har en ekstra stor MaxiBox-skuff med plass til alle frysevarene dine. Skuffen kan trekkes helt ut og forblir i sikret stilling for enkel til tilgang til alle råvarene dine.

Mer robust, mer stabil. Med sikkerhetsglass

For optimal stabilitet og robusthet fra dag til dag, er alle hyller laget av sikkerhetsglass – det beste materialet for å sikre perfekt pålitelighet.

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.