Produktdetaljer

Tekstur av ingrediensene dine beskyttet i hvert hjørne med Cooling 360°. Altomfattende luftsirkulasjon strømmer kald luft til hvert hjørne, gjennom effektive lufteventiler. Innovativ bakplate i ekte rustfritt stål gjenoppretter temperaturen raskt hver gang du åpner døren. For råvarer du har plukket ut med omhu, bevart for nydelig smak.

Produktfordeler

AEG - Frittstående kjøleskap - RKB738E5MB

Kald luft i alle hjørner. God smak i hver bit

Teksturen i ingrediensene er beskyttet i hvert hjørne med Cooling 360°. Luftsirkulasjonen strømmer kald luft i hvert hjørne, gjennom effektive lufteventiler. Bakvegg i rustfritt stål gjenoppretter temperaturen raskt etter hver gang døren åpnes. God smak i hver bit.

AEG - Frittstående kjøleskap - RKB738E5MB

Hvert hjørne. Grundig avkjølt. Med cooling 360°

Cooling 360° kjøleskap har avansert luftsirkulasjon. Det spesialdesignede systemet sirkulerer kald luft i hvert hjørne. Premium ekte rustfritt stål bak gjør at skapet kjøles ned raskere etter døråpning. Tekstur av hver ingrediens er beskyttet. For full smak i hvert bitt.

AEG - Frittstående kjøleskap - RKB738E5MB

Tilpasningsdyktig for enhver smak, med CustomFlex®

Nøkkelen til å skape ferske, herlige retter er å ha alle dine ferske råvarer tilgjengelige. Med CustomFlex® kan du organisere kjøleskapet ditt akkurat slik du vil. Omorganiser oppbevaringskuffer raskt og enkelt for å maksimere lagringsplass. Kjøleskapet som tilpasser seg etter din smak.

Extra Chill skuff. For delikate ferske oster og ferskt kjøtt

Brems modningen av favorittostene dine og kjøtt ved å oppbevare dem i Extra Chill skuffen. Sonen holder en lavere temperatur enn resten av kjøleskapet.

AEG - Frittstående kjøleskap - RKB738E5MB

10-års trygghet

10-års garanti på kompressoren gir deg maksimal trygghet. Garantien inkluderer arbeids-, transport-, gassfjerning og påfylling, generelt vedlikehold og servicekostnader.

Tilbehør

Anmeldelser

Hva synes du?
Hjelp oss å forbedre våre produkter

Din mening hjelper oss til stadig forbedring og hjelper andre kunder til å bestemme seg for hvilket produkt de skal kjøpe. Bruk stjernene så starter du din vurdering.

Skriv en anmeldelse

Velkommen. Dette er din plass. Fortell oss din mening.

Anmeld som gjest nedenfor, eller logg inn for å skrive en anmeldelse

{{ props.errorNickname }}

Dette vil synes sammen med din anmeldelse. Vennligst ikke bruk ditt fulle navn hvis du ønsker at din anmeldelse skal publiseres

Vi trenger e-post adressen din for å verifisere anmeldelsen din og eventuelt kontakte deg

{{ props.errorEmoji }}

De mest nyttige vurderinger fra kunder som fokuserer på kvalitet, design og verdier på apparater og hvitevarer. For tilbakemeldinger på service, forsendelse og installasjon, vennligst ta kontakt med Kundeservice. Disse vurderingene blir moderert før de publiseres på denne nettside. For mer informasjon, vennligst Les våre retningslinjer.

Vennligst godta vilkårene og betingelsene

Tusen takk for anmeldelsen din

Vennligst sjekk innboksen din for bekreftelsesmeldingen din.

Vi samler anmeldelser av produkter med lignende egenskaper

1

Lurt av AEGs bilder

av Stian på 15 august 2021

Kjøpte dette skapet sammen med flere Matt Black design line produkter (IKE95471FB, BPK948330T, KMK968000T, DVK6981HR) til vårt nye kjøkken.

Kjøleskapet ble opplyst til å ha samme uteseende/farger som kombiskapet KMK968000T, som er avbildet som en del av matt black design produktene på nettsiden til AEG.
MEN, kjøleskapet har et helt annet utseende enn bilder tilsier;
- Finish/farge på dør er børstet antrasitt, helt annerledes enn de ekte matt svart frontene ellers i serien.
- Finish/farge på sideveggene har en enda lysere antrasitt farge!
- Sidevegger er ikke 100% plane/slette. (er lettere "bulkete").
- AEG logo er krom/blank og ikke svart.

Bildene på hjemmesiden juger (se link under). Så vår drøm om et stilfullt matt black kjøkken ble knust :(

Bilde fra hjemmesiden til AEG og faktisk utseende på skapet er lastet opp.
Bedøm selv...

 • Design
  1
 • Funksjon
  1
 • Kvalitet
  1

Var denne anmeldelsen nyttig?

I am error text

Anmeldelser på andre språk Oversatte anmeldelser

4

Godt kjøleskap

av Ailuska på 06 november 2021 Oversatt fra finsk

Lett å holde ren, pen både ute og spesielt inne. Flyttbare dørhyller praktisk. Én glasshylle kan være mer.

Automatisk oversatt av Google

Denne anmeldelsen er hentet fra et lignende produkt eller en annen nettside på annet språk

 • Design
  4
 • Funksjon
  4
 • Kvalitet
  5
 • Ailuska Anbefaler dette produktet

Var denne anmeldelsen nyttig?

I am error text
3

knapt tilfredsstillende

av HelgaP på 17 oktober 2021 Oversatt fra tysk

Kjøleskapet ser veldig stilig ut og byr på mye plass, men den nederste skuffen, spesielt Humidity Cntrol-skuffen for frukt og grønt, er alt for liten etter min mening.
I tillegg lukkes fuktighetskontrollen veldig enkelt ved en feil, noe som gjør det så fuktig i kupeen at noe fort blir ødelagt.
Selv om det er mange rom i dørene som er veldig praktiske i seg selv, hadde et rom for smør, som kjent fra andre kjøleskap, vært ønskelig.
Spesielt irriterende er det at det, i motsetning til påstandene i beskrivelsen, ikke var inkludert sett for tilkobling til fryseren i leveringsomfanget og et slikt sett kan ikke kjøpes som tilbehør. I kombinasjon kan ikke begge enhetene justeres på en slik måte at dørene er på linje, enn si at enhetene kan kobles til hverandre, selv om det er angitt i bruksanvisningen.
Byggekvaliteten er middelmådig. Basert på min tidligere erfaring med AEG-enheter, ville jeg ha forventet mer.

Automatisk oversatt av Google

Denne anmeldelsen er hentet fra et lignende produkt eller en annen nettside på annet språk

 • Design
  3
 • Funksjon
  4
 • Kvalitet
  2

Var denne anmeldelsen nyttig?

I am error text

Svar av AEG

Takk for din tilbakemelding. Tilbakemeldingene fra våre kunder gir oss insentiv til å kontinuerlig forbedre oss. Vi var veldig glade for å videreformidle din kritikk internt. Med utstyret til de to grønnsaksskuffene har vi forsøkt å møte mange kundekrav. Arrangementet med CUSTOMFLEX® dørhyller gir et mangfold av muligheter for å kunne gjøre helt individuelle innstillinger. Du finner enda mer tilbehør, som smørrommet, i vår butikk: https://shop.aeg.de/kuhl-gefrierschranke/kuhl-gefrierschranke/ablagen/butterfach-komplett-738-210x8/p/140016834024 Produksjonen anlegget arbeider med det å være i stand til å tilby den forbindelse kit så snart som mulig. Tilkoblingssettet skal gjøre det mulig å koble kjøleskapet til fryseren: AGB728E5NB. Vi informerer deg gjerne om tilgjengelighet for levering. Send oss en e-post med adressen din, kjøpsbeviset ditt, enhetsdataene og forespørselen din til: Kundenfeedback@aeg.de Vi vil gjerne kontakte deg direkte.
Henrike / AEG kundeservice

5

Bare perfekt

av Eric på 17 oktober 2021 Oversatt fra tysk

Akkurat som ønsket, stille, tilbyr mye plass og også vakkert. Jeg vil absolutt anbefale det til andre.

Automatisk oversatt av Google

Denne anmeldelsen er hentet fra et lignende produkt eller en annen nettside på annet språk

 • Design
  5
 • Funksjon
  5
 • Kvalitet
  5
 • Eric Anbefaler dette produktet

Var denne anmeldelsen nyttig?

I am error text

Andre produkter

AEG - Frittstående kjøleskap - RKB638E4MX
6000 Frittstående Kjøleskap 186 cm E

Maten holdes på sitt beste med MultiFlow. Teknologien holder en stabil temperatur inne i kjøleskapet ditt, og forhindrer at ingrediensene dine tørker ut. CustomFlex® gir deg friheten til å tilpasse plassen i kjøleskapet ditt. Beskytt kvaliteten, smaken og f...

AEG - Frittstående kjøleskap - RKB638E4MW
6000 Frittstående Kjøleskap 186 cm E

Kjøleskap med CustomFlex®, slik du kan organisere kjøleskapet ditt akkurat slik du vil. MultiFlow beskytter kvaliteten på maten ved å opprettholde stabil temperatur og fuktighet i hele kjøleskapet. I Extra Chill skuffen, som holder en lavere temperatur enn ...

AEG - Frittstående kjøleskap - RKE539F1DX
3000 Frittstående Kjøleskap 186 cm F

Frittstående kjøleskap i rustfritt stål med anti-fingeravtrykkoverflate. 186 cm høyt, og 387 L kapasitet. DynamicAir opprettholder konstant luftstrøm for å garantere stabil temperatur i hele kjøleskapet. Hver hylle avkjølt jevnt for å forhindre varme soner....

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.