Produktdetaljer

Helintegrert oppvaskmaskin med 13 kuverter og kun 42 dB. Opplev upåklagelig maskinoppvask med SatelliteClean®. Denne spylearmen har 3x bedre dekning enn standard spylearm. Dette fordi den doble rotasjonsarmen konstant endrer vinkelen på spylingen. QuickSelect tilbyr optimal kontroll over oppvaskmaskinen. Velg syklustiden med gilderen og legg til ekstra programmer med én berøring. Deretter ordner maskinen resten. Beam-on-Floor-teknologien projiserer et rødt lys på gulvet så lenge syklusen varer.
Les mer

Produktfordeler

AEG - Integrert oppvaskmaskin 45-60 cm - FSE74607P

Opptil tre ganger bedre dekning uten å bruke ekstra vann

Selv større ting og oppvask som er stablet tett, blir grundig rengjort i 6000 SatelliteClean® oppvaskmaskin. Den nyskapende spylearmen gir opptil tre ganger bedre spyledekning og sørger for at det blir rent i alle hjørner.

AEG - Integrert oppvaskmaskin 45-60 cm - FSE74607P

Kraftig rengjøring av oppvasken uten ekstra vann - med SatelliteClean®

Opplev upåklagelig maskinoppvask med SatelliteClean®. Denne spylearmen har 3x bedre dekning enn en standard spylearm. Dette fordi den doble rotasjonsarmen konstant endrer vinkelen på spylingen. Vann kommer til i alle hjørner og sørger for en fullstendig rengjøring.

Den ukompliserte veien til ansvarlig oppvask

Ansvarlige valg er nå enklere. Bruk glidebryteren på QuickSelect-berøringsskjermen til å velge foretrukket syklustid, og Ecometer vil gi veiledning til det mest bærekraftige programmet for å spare energi og vann via visuelle grønne søyler.

AEG - Integrert oppvaskmaskin 45-60 cm - FSE74607P

Rask sjekk

Denne integrerte oppvaskmaskinen har en smart måte å holde deg oppdatert på, ved å vise statusen til oppvasken ved hjelp av et lys på gulvet. BeamOnFloor-teknologien projiserer et rødt lys på gulvet så lenge syklusen varer, og når oppvasken er klar til å tas ut skifter lyset til grønt. Enkelt og effektivt.

AEG - Integrert oppvaskmaskin 45-60 cm - FSE74607P

Åpner døren for naturlig tørking

Med AirDry-teknologien får du perfekt tørkeresultat med naturlig lufttilførsel. Døren åpner seg automatisk 10 cm ved endt vaskesyklus, noe som gir naturlig tørking med redusert strømforbruk.

AEG - Integrert oppvaskmaskin 45-60 cm - FSE74607P

Sømløs integrering

PerfectFit glideskinnesystem sørger for sømløs og enkel installering av oppvaskmaskinen. Systemet passer med høydene til de aller fleste moderne kjøkken, og gjør så du ikke trenger å justere sokkelen.

Tilbehør

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.