Produktdetaljer

Ultimat rengjøring. Gjør alt plettfritt. Forvent utrolige resultater med SprayZone-funksjonen. Funksjonen har opptil tre ganger bedre rengjøringsevne enn standardprogrammer. Den rengjør oppvasken i den dedikerte sonen, og fjerner selv fastbrente rester. Du trenger ikke å tenke på skylling eller forhåndsvask.

Produktfordeler

Ultimat rengjøring. Gjør alt plettfritt

Forvent utrolige resultater med SprayZone-funksjonen. Funksjonen har opptil tre ganger bedre rengjøringsevne enn standardprogrammer. Den rengjør oppvasken i den dedikerte sonen, og fjerner selv fastbrente rester. Du trenger ikke å tenke på skylling eller forhåndsvask.

Intensiv rengjøring. Med SprayZone

Opplev grundig rengjøring med SprayZone. Den utfører rengjøringen tre ganger bedre enn standardprogrammer, og rengjør serviset ditt effektivt uten behov for forhåndskylling eller bløtlegging. Selv fastbrent mat fjernes i den dedikerte sonen. Det er en uanstrengt løsning for vanskelige flekker.

AEG - Integrert oppvaskmaskin 45-60 cm - FSE83728P

Hurtigvalg med WiFi. For total sinnsro

Hurtigvalg med WiFi sender vedlikeholdsvarsler og tydelige steg-for-steg-veiledninger rett til din smartphone via Min AEG kjøkken-app, slik at du kan kjøre Maskinstell-programmet som hjelper til med å få oppvaskmaskinen din til å fortsette å yte sitt beste.

AEG - Integrert oppvaskmaskin 45-60 cm - FSE83728P

Intensiv oppvask med SatelliteClean®

Opplev upåklagelig maskinoppvask med SatelliteClean®. Denne spylearmen har 3x bedre dekning enn standard spylearm. Dette fordi den doble rotasjonsarmen konstant endrer vinkelen på spylingen. Vann kommer inn i alle hjørner. Sørger for en fullstendig rengjøring.

AEG - Integrert oppvaskmaskin 45-60 cm - FSE83728P

Still inn sykluser uten anstrengelser med QuickSelect

QuickSelect tilbyr optimal kontroll over oppvaskmaskinen. Velg syklustiden med gilderen og legg til ekstra programmer med én berøring. Deretter ordner maskinen resten. Få tilpasset rengjøring når det passer deg. Og skinnende rene tallerkener.

AEG - Integrert oppvaskmaskin 45-60 cm - FSE83728P

Alltid skånsom mot serviset

Med ComfortRails kan du sette kurven på plass i en jevn bevegelse uten å riste tallerkenene. Alltid lettvint å fylle og tømme. Du behøver aldri å måtte bekymre deg for riper eller sprekker i serviset ditt.

Tilbehør

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Velkommen. Dette er din plass. Fortell oss din mening.

Anmeld som gjest nedenfor, eller for å skrive en anmeldelse

{{ props.errorNickname }}

Dette vil synes sammen med din anmeldelse. Vennligst ikke bruk ditt fulle navn hvis du ønsker at din anmeldelse skal publiseres

Vi trenger e-post adressen din for å verifisere anmeldelsen din og eventuelt kontakte deg

{{ props.errorEmoji }}

De mest nyttige vurderinger fra kunder som fokuserer på kvalitet, design og verdier på apparater og hvitevarer. For tilbakemeldinger på service, forsendelse og installasjon, vennligst ta kontakt med Kundeservice. Disse vurderingene blir moderert før de publiseres på denne nettside. For mer informasjon, vennligst Les våre retningslinjer.

Vennligst godta vilkårene og betingelsene

Seneste

Nylige

Mest nyttig

Høyeste vurdering

Laveste vurdering

5
Nerd_80 15 mars 2022

Stille og effektiv

Veldig fornøyd med denne. Liker slide panelet så man slipper og trykke seg inn i menyer. Alt på et sted. Vasker utrolig rent og egen sone for fast brent lasagna form og kjeler funger veldig bra. Lett skittent vask tar under 1 time.

 • Design
  3
 • Funksjon
  5
 • Kvalitet
  4
 • Nerd_80 Anbefaler dette produktet

AEG

Hei,

Tusen takk for at du har valgt å legge igjen en kommentar på et av våre produkter, det setter vi stor pris på. Dersom du har spørsmål vedrørende maskinen, ta gjerne kontakt med oss så hjelper vi deg gjerne.

Med vennlig hilsen Viola

 • Design
  3
 • Funksjon
  5
 • Kvalitet
  4
 • Nerd_80 Anbefaler dette produktet
1
Remi76 22 desember 2021

Høres ut som en vaskemaskin

Kjøpte denne maskinen pga stor størrelse og lavt oppgitt støynivå. Har positive erfaringer med andre AEG oppvaskmaskiner. Men denne høres faktisk ut som en vaskemaskin. Den durer veldig. Men verst er det at den støyer og høres ut som at noen plasker tøyet sitt i masse vann. Anbefales ikke!

 • Design
  2
 • Funksjon
  1
 • Kvalitet
  2

AEG

Hei,

Takk for at du har valgt å legge igjen en tilbakemelding på et av våre produkter. Veldig leit å høre at produktet ikke lever opp til forventningene. Kontroller at produktet er montert i vater og etter brukermanual, samt at filter og slanger er i orden. Send oss en epost til kundeservice@electrolux.no med videoklipp av støyen og plaskingen så skal vi få undersøkt saken nærmere.

Med vennlig hilsen Viola

 • Design
  2
 • Funksjon
  1
 • Kvalitet
  2

Andre produkter

AEG - Integrert oppvaskmaskin 45-60 cm - FSE63657P
7000 GlassCare Helintegrert, leveres uten front med 13 Kuvert

Helintegrert stillegående oppvaskmaskin med kun 39 db. Opplev upåklagelig maskinoppvask med SatelliteClean®. Denne spylearmen har 3x bedre dekning enn standard spylearm. Dette fordi den doble rotasjonsarmen konstant endrer vinkelen på spylingen. QuickSelect...

AEG - Integrert oppvaskmaskin 45-60 cm - FSB53927Z
7000 GlassCare Helintegrert, leveres uten front med 14 Kuvert

GlassCare-systemet i den avanserte AEG-oppvaskmaskinen gir spesialbehandling for glasstøy med stett gjennom hele vaskeprosessen. Den unike SoftGrip-funksjonen sikrer at stetten og foten til hvert glass holdes forsiktig men godt i nøyaktig rett posisjon unde...

AEG - Integrert oppvaskmaskin 45-60 cm - FSE32407Z
3000 AirDry Helintegrert, leveres uten front med 9 Kuvert

Plasseringsvennlig helintegrert med kun 45cm bredde. Avansert AirDry-teknologi maksimerer tørkeytelsen med naturlige luftstrømmer. Døren åpnes automatisk 10 cm i det siste steget av syklusen og tørker serviset naturlig og effektivt. AirDry gir 3x bedre tør...

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.