Produktdetaljer

Innebygget kombinert vaskemaskin og tørketrommel med Woolmark Blue-sertifisering - din garanti for skånsom behandling av selv ømfintlige tekstiler som ull og silke. Maskinen er utstyrt med inverter motor og damp. DualSense-teknologien vasker alle plaggene dine skånsomt. ProSense Technology® tilpasser automatisk vaske- og tørketiden til tøymengden.

Produktfordeler

AEG - Kombinert vask og tørk for integrering - L7WSK864C

Møt sportstøybeskytteren

AEGs innebygde 7000 vask/tørk integrerer med andre produkter, kjører stille og gir full pleie for ømfintlige tekstiler. DualSense tilpasser temperaturen og trommelbevegelsen for hver last, og vasker og tørker dem i en syklus. Minimerer behovet for rensing og håndvask.

AEG - Kombinert vask og tørk for integrering - L7WSK864C

Optimale innstillinger for ulike tekstiler med DualSense

DualSense-teknologi justerer automatisk syklusinnstillingene i henhold til tekstiltyper i lasten. Dette betyr at klær vaskes og tørkes med rett temperatur og optimaliserte trommelbevegelser. Alle tekstiler beholder sin form og størrelse. Alt i en eneste syklus.

AEG - Kombinert vask og tørk for integrering - L7WSK864C

Tilpassede sykluser med ProSense-teknologi®

ProSense Technology® tilpasser automatisk vaske- og tørketiden i henhold til tøymengden. Dette gir optimal pleie for klær, samtidig som man sparer tid, energi og vann. Sikrer den mest effektive tørk til tørk-prosessen.

AEG - Kombinert vask og tørk for integrering - L7WSK864C

Hvert plagg frisket opp med damp

Dampprogrammet gjør at klær kan friskes opp uten behov for en full vaskesyklus. Ved å tilføre damp til trommelen blir fibrene mindre utsatt og krøllene reduseres. Dette minimerer strykebehovet og sørger for at klærne ikke vaskes for mye. Klærne både ser bedre ut, og føles bedre, over lengre tid.

AEG - Kombinert vask og tørk for integrering - L7WSK864C

Vask og tørk et antrekk på en time

Få antrekket klar til bruk på bare en time med programmet NonStop 60-Minute. Det gjør det mulig å vaske og tørke små tøymengder i en enkel syklus. Gir deg absolutt bekvemmelighet uten kompromisser.

AEG - Kombinert vask og tørk for integrering - L7WSK864C

En lydløs maskin for et komfortabelt hjem

Den stillegående vaskemaskinen sikrer lave støynivåer når du kjører en syklus. Minimerer avbrudd og opprettholder et komfortabelt hjem.

Tilbehør

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Velkommen. Dette er din plass. Fortell oss din mening.

Anmeld som gjest nedenfor, eller for å skrive en anmeldelse

{{ props.errorNickname }}

Dette vil synes sammen med din anmeldelse. Vennligst ikke bruk ditt fulle navn hvis du ønsker at din anmeldelse skal publiseres

Vi trenger e-post adressen din for å verifisere anmeldelsen din og eventuelt kontakte deg

{{ props.errorEmoji }}

De mest nyttige vurderinger fra kunder som fokuserer på kvalitet, design og verdier på apparater og hvitevarer. For tilbakemeldinger på service, forsendelse og installasjon, vennligst ta kontakt med Kundeservice. Disse vurderingene blir moderert før de publiseres på denne nettside. For mer informasjon, vennligst Les våre retningslinjer.

Vennligst godta vilkårene og betingelsene

Seneste

Nylige

Mest nyttig

Høyeste vurdering

Laveste vurdering

Anmeldelser på andre språk Oversatte anmeldelser

5
Oversatt fra dansk
Beldor 05 juni 2021

Ganske hyggelig

Har hatt AEG-vaskemaskinen før og er like fornøyd med denne innebygde modellen som jeg var med min gamle frittstående. Fin stor kapasitet.

 • Design
  4
 • Funksjon
  4
 • Kvalitet
  4
 • Beldor Anbefaler dette produktet

Automatisk oversatt av Google

Denne anmeldelsen er hentet fra et lignende produkt eller en annen nettside på annet språk

 • Design
  4
 • Funksjon
  4
 • Kvalitet
  4
 • Beldor Anbefaler dette produktet

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.

Allerede eier av dette produktet?

Registrer produktet ditt så får du en god opplevelse fra start. Du finner raskeste veien til support, reservedeler og tilbehør på lenkene nedenfor.

Registrer produkt Reservedeler og tilbehør Support
rød tøybit i luften