Spar opptil 20 % med sommertilbud -
L7WSK864C

7000 DualSense 8 kg

Produktdetaljer
Tomt på lager
NOK 18 595
hidden
Inkl. mva.
hidden
Overvåke produktet
Ved kjøp direkte fra AEG Online*
Hver service kan ha lokale begrensninger. Les mer ved å klikke på den enkelte servicen.
  • AEG tilbyr 10 års garanti på invertermotoren i din nye vaskemaskin og tørketrommel. Kjøp og registrer produktet ditt innen 90 dager etter kjøpet for å benytte garantien. Les mer

    Les mer
  • AEG tilbyr 150 dager åpent kjøp på utvalgte hvitevarer som er kjøpt hos utvalgte kjøkkenforhandlere. Du får en bekreftelse på e-post når du har registrert produktet. 
    Les mer.

Tørkekapasitet, kg 4.0
Vaskekapasitet, kg 8.0
Max sentrifugeringshastighet 1551
Design Medium Display
ProSense
ProSense
Dual Sense
Dual Sense
Produktdetaljer
Innebygget kombinert vaskemaskin og tørketrommel med Woolmark Blue-sertifisering - din garanti for skånsom behandling av selv ømfintlige tekstiler som ull og silke. Maskinen er utstyrt med inverter motor og damp. DualSense-teknologien vasker alle plaggene dine skånsomt. ProSense Technology® tilpasser automatisk vaske- og tørketiden til tøymengden.
AEG - Kombinert vask og tørk for integrering - L7WSK864C
Møt sportstøybeskytteren

AEGs innebygde 7000 vask/tørk integrerer med andre produkter, kjører stille og gir full pleie for ømfintlige tekstiler. DualSense tilpasser temperaturen og trommelbevegelsen for hver last, og vasker og tørker dem i en syklus. Minimerer behovet for rensing og håndvask.

AEG - Kombinert vask og tørk for integrering - L7WSK864C
Optimale innstillinger for ulike tekstiler med DualSense

DualSense-teknologi justerer automatisk syklusinnstillingene i henhold til tekstiltyper i lasten. Dette betyr at klær vaskes og tørkes med rett temperatur og optimaliserte trommelbevegelser. Alle tekstiler beholder sin form og størrelse. Alt i en eneste syklus.

AEG - Kombinert vask og tørk for integrering - L7WSK864C
Tilpassede sykluser med ProSense-teknologi®

ProSense Technology® tilpasser automatisk vaske- og tørketiden i henhold til tøymengden. Dette gir optimal pleie for klær, samtidig som man sparer tid, energi og vann. Sikrer den mest effektive tørk til tørk-prosessen.

AEG - Kombinert vask og tørk for integrering - L7WSK864C
Hvert plagg frisket opp med damp

Dampprogrammet gjør at klær kan friskes opp uten behov for en full vaskesyklus. Ved å tilføre damp til trommelen blir fibrene mindre utsatt og krøllene reduseres. Dette minimerer strykebehovet og sørger for at klærne ikke vaskes for mye. Klærne både ser bedre ut, og føles bedre, over lengre tid.

AEG - Kombinert vask og tørk for integrering - L7WSK864C
Vask og tørk et antrekk på en time

Få antrekket klar til bruk på bare en time med programmet NonStop 60-Minute. Det gjør det mulig å vaske og tørke små tøymengder i en enkel syklus. Gir deg absolutt bekvemmelighet uten kompromisser.

AEG - Kombinert vask og tørk for integrering - L7WSK864C
En lydløs maskin for et komfortabelt hjem

Den stillegående vaskemaskinen sikrer lave støynivåer når du kjører en syklus. Minimerer avbrudd og opprettholder et komfortabelt hjem.

Mann bretter håndklær
Eier du allerede dette produktet?

Registrer produktene dine i MyAEG og finn alt du trenger på ett og samme sted.

  • Smidigere service og support
  • Enkel tilgang til bruksanvisninger og veiledninger
  • Spesialtilbud og rabatter