Produktdetaljer

Med patentert ÖKOMix-teknologien garanterer maskinen jevn vasking og tørking. I motsetning til andre maskiner, forhåndsblander maskinen vår vaskemidler og tøymykner separat i vannet før de kommer inn i trommelen. Det betyr at de blir oppløst og aktivert før de når tøyet. ProSense Technology® tilpasser automatisk vaske- og tørketiden til tøymengden. Maskinen har også ÖKOPower NonStop 4t/5kg-program, som tilbyr de mest effektive vask-og-tørk-syklusene på så kort tid som mulig. Utviklet for å vaske og tørke 5 kg tøy på 4 timer.
Les mer

Produktfordeler

AEG - Kombinert vask og tørk - L8WBM163C2

VI INTRODUSERER BESKYTTEREN AV DE KLASSISKE PLAGGENE DINE.

AEG WD 8000 Serie med ÖKOMix-teknologi – en unik forhåndsblandingsteknologi som sørger for fullstendig beskyttelse av klærne dine i et steg.

AEG - Kombinert vask og tørk - L8WBM163C2

LANGVARIG BESKYTTELSE FOR VASKING OG TØRKING

Den patenterte ÖKOMix-teknologien garanterer jevn vasking og tørking. I motsetning til andre maskiner, forhåndsblander maskinen vår vaskemidler og tøymykner separat i vannet før de kommer inn i trommelen. Det betyr at de blir oppløst og aktivert før de når tøyet. Gjør fordelingen mer effektiv enn i noen annen kombimaskin på markedet. Dette sikrer at alle fibrene blir dekket og at tøymengden blir klargjort for jevnere tørking. Dermed får hver eneste del av hvert eneste plagg komplett beskyttelse på kortere tid.

AEG - Kombinert vask og tørk - L8WBM163C2

DUAL TECHNOLOGY FOR SENSITIV PLEIE

DualSense-teknologien vår tilpasser temperaturen og trommelbevegelsen til forskjellige tekstiler og justerer programmene deretter. Lavere temperatur og kontrollert bevegelse betyr at alt fra ømfintlige plagg til yttertøy kan vaskes og tørkes i én prosess. Både vaske- og tørkesykluser er sertifisert av Woolmark Blue som trygt å vaske, til og med ull som bare tåler håndvask, i én prosess. En dedikert vaskesyklus for utetøy vasker og beskytter tekniske fibre slik at de beholder strukturen over tid, og en dedikert tørkesyklus virker for å gjenopprette tekstilenes vannavvisende egenskaper.

AEG - Kombinert vask og tørk - L8WBM163C2

JUSTERTE SYKLUSER FOR ABSOLUTT JUSTERINGSEVNE

ProSense Technology® tilpasser automatisk vaske- og tørketiden til tøymengden. Dette åpner for praktiske og økonomiske sykluser som sparer tid, strøm og vann, uavhengig av stor eller liten tøymengde.

AEG - Kombinert vask og tørk - L8WBM163C2

ENESTÅENDE RESULTATER MED MINDRE TID OG LAVERE ENERGIFORBRUK

ÖKOPower NonStop 4t/5kg-programmet tilbyr de mest effektive vask-og-tørk-syklusene på så kort tid som mulig. Utviklet for å vaske og tørke 5 kg tøy på 4 timer. Den representerer den mest økonomiske ytelsen på markedet i dag og reduserer både tid og energiforbruk.

AEG - Kombinert vask og tørk - L8WBM163C2

DAMP TØYET GLATT OG STRYK MINDRE

Dampprogrammet glatter fibrene i klærne dine slik at det blir færre krøller, og du slipper å stryke. Sørger for at de ser og føles bedre lengre. Muligheten til raskt å friske opp klærne uten å utsette dem for omfattende vaskesykluser betyr også at de holder seg lengre grunnet redusert eksponering for temperatur og bevegelse.

Tilbehør

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.

Allerede eier av dette produktet?

Registrer produktet ditt så får du en god opplevelse fra start. Du finner raskeste veien til support, reservedeler og tilbehør på lenkene nedenfor.

Registrer produkt Reservedeler og tilbehør Support
rød tøybit i luften