Produktdetaljer

Damping i stedet for vask er en rask og skånsom måte å friske opp klær som ikke trenger en full vask. 7000 ProSteam®-vaskemaskinen har en dampfunksjon for å friske opp klær som kun bruker 2 liter vann per syklus.

Produktfordeler

AEG - Frontmatet vaskemaskin - LR744B94U

FRISK OPP KLÆRNE DINE MED DAMP OG REDUSER RYNKER PÅ BARE 25 MINUTTER

Å dampe klærne i stedet for å vaske dem er en rask og skånsom måte for å friske opp klær som ikke trenger en full vask. 7000 ProSteam®-vaskemaskinen har en dampfunksjon som frisker opp klærne og kun bruker 2 liter vann per syklus.

*Ekstern test med en 1 kg vask på dampprogram sammenlignet med programmet for delikat tøy.

AEG - Frontmatet vaskemaskin - LR744B94U

GI KLÆRNE EN OPPFRISKNING* MED DAMP OG FÅ FÆRRE KRØLLER – PÅ 25 MINUTTER

Steam Refresh nøytraliserer lukt* og gjør klærne dine mindre krøllete på bare 25 minutter – selv delikate plagg. Og ønsker du en ekstra frisk følelse, kan du tilsette en aromatisk dampduft.

*Intern test viser nøytralisering av sigarettrøyklukt med et Steam Refresh-program.

AEG - Frontmatet vaskemaskin - LR744B94U

UniversalDose-skuffen passer alle typer vaskemidler - pulver, flytende og PODS®

Den unike vaskemiddelskuffen er optimert for alle typer vaskemidler, inkludert PODS. Det unike designet og teknologien med vannstråler gjør at vaskemiddelet løses opp og effekten av vaskemiddelet øker. PODS® aktiveres 60 % raskere sammenlignet med når de plasseres i trommelen. Dette gir ekstra kraft til å fjerne flekker ved lave temperaturer og raske en-times vasker.*

*Intern test med et én times bomullsprogram på 30 °C sammenligner PODS® i UniversalDose-skuffen med PODS® i trommelen

AEG - Frontmatet vaskemaskin - LR744B94U

SKREDDERSYDD VASKESYKLUS FOR BLANDET VASK - MIXLOAD 69 MIN

MixLoad 69 min-programmet er optimalisert for å vaske bomull og syntetiske stoffer sammen. Energiforbruket justeres automatisk basert på vekten på tøyet og vaskes rent ved 30°C på kun 69 minutter.

AEG - Frontmatet vaskemaskin - LR744B94U

MED PRECISEWASH REDUSERES VANN- OG ENERGIFORBRUKET MED 40%

PreciseWash justerer automatisk energiforbruket basert på tøyets vekt. Du får tilpassede vaskeprogrammer som reduserer vann- og energiforbruk samt tid med opptil 40% med mindre mengde tøy.*

*Intern test av tid, vann og energiforbruk i en 30°C bomullssyklus optimalisert med PreciseWash for en vask på 1 kilo sammenliknet med en full maskin

AEG - Frontmatet vaskemaskin - LR744B94U

Mønsteret i Care-trommelen er enda mildere mot klærne dine*

Designet på Care-trommelen beskytter klærne mot mekanisk slitasje og gjør at de glir jevnt ved hjelp av en putelignende struktur i trommelen. Et tynt lag vann dekker også hullene under vaskesyklusen, noe som gir en enda mer skånsom vaskeopplevelse.

*Interne tester som sammenligner Care-trommelen med AEG ProTex-trommelen.

Tilbehør

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.

Allerede eier av dette produktet?

Registrer produktet ditt så får du en god opplevelse fra start. Du finner raskeste veien til support, reservedeler og tilbehør på lenkene nedenfor.

Registrer produkt Reservedeler og tilbehør Support
rød tøybit i luften