Kampanjer

Få rabatter, gaver på kjøpet og mye mer med våre eksklusive kampanjer. Siden oppdateres kontinuerlig slik at du ikke går glipp av noe.

Aktuelle tilbud

Her har vi samlet alle tilbudene våre. Finn gullkorn til hjemmet ditt i vårt store utvalg av rabatterte priser.

rabatter på web shopen hos AEG

25% rabatt i web shoppen

Tilbudet gjelder utvalgte AEG-produkter og gir 25% på kokekar og tilbehør til vaskemaskiner fra vår webshop. Du ser om produktet ditt inngår i tilbudet når du registrerer det.

OBS: Hvis produktet ditt inngår i tilbudet, sender vi en bekreftelsesmail til deg med en rabattkode som kun kan brukes én gang. Tilbudet kan ikke kombineres med andre rabetter.

åpent kjøp hos aeg-logo

150 dager åpent kjøp - eksklusivt på hvitevarer fra AEG

Vi er stolte over våre produkter og er overbeviste om at du kommer bli fornøyd med kjøpet ditt. Vi lar derfor alle som registrerer utvalgte hvitevarer fra AEG, kjøpt hos utvalgte kjøkkenforhandlere innen to uker fra leveransen, prøve dem hjemme i 150 dager. Tilbudet gjelder fra 1/9-2020 til 31/8-2023.

Helt fornøyd eller pengene tilbake!

10 års garanti på Invertermotoren

AEG tilbyr 10-års garanti på Inverter Motoren i din nye vaskemaskin og tørketrommel. Du trenger bare klikke i boksen og registrere ditt produkt innen 90 dager etter innen 90 dager fra innkjøpsdato på kvitteringen din. For at garantien skal gjelde, må du spare kvitteringen. Garantien gjelder for reservedelen - tiden som brukes for reparasjon, omfattes ikke av garantien.