Rull ned og oppdag mer

Intensiver smaken med rett temperatur

Stjernekokker, hjemmekokker, amatører og profesjonelle. Alle har sine smak om den perfekte temperaturen til for eksempel et godt stykke kjøtt. AEG nye dampovnen SteamPro forstår nøyaktig hva du vil og hvordan du vil ha det!

Når er din biff medium, rare eller well done? 

Nå kjøttets indre temperatur med presisjon ved hjelp av matlagningstermometer
Nå kjøttets indre temperatur med presisjon ved hjelp av matlagningstermometer

Dampovnen SteamPro

Dampovnen vil hjelpe deg å oppnå fullstendig perfeksjon. Den innebygde matlagingstermometer lyder det minste vink og du styrer alt du lager med fingertuppene. Med kun et elegant touch kontrollerer og finjusterer du både tid, temperatur og funksjon. Inntil du har skapt perfeksjon.

Du kan enkelt kontrollere og finjustere tid, temperatur og funksjon av ovnen. Er du usikker på i hvilken temperatur kan du enkelt stille inn på "rare" "medium" eller "well done". Så lages middag med perfekt resultat.

Les mer om SteamPro-dampovnen her

AEGs matlagningstermometer sikrer perfekt temperatur på ditt kjøtt
Fine Tune Dining med dampovn og matlagningstermometer

"Chef's Table"

Vi bestemte oss for å ta uttrykket Chefs Table til neste nivå. Når dampovnen er så responsiv og intuitiv, lot vi den bygges om til et bord. Bordet plasseres på noen av Nordens beste restauranter. I Norge er bordet på restauranten Flying Culinary Circus. Gjestene på bordet kan ved hjelp av berøringssystemet selv finjustere temperaturen på hva som ble tilberedt.

Test ulike temperaturer!

Mathias Spieler Bugge, som er en av Norges mest prisbelønte kokker, har selvsagt sin mening og preferanse om temperaturer og matlaging. At det er et spørsmål om smak, er det ingen tvil om, og vanligvis er anbefalt temperatur ikke en spesifikk temperatur, men rettledende.

Lær mer om hvordan du kan få en smak av perfeksjon

Fine Tune Dining bordet
Toppkokken forbereder Fine Tune Dining middag

Match ovnen med vår nye induksjonsplatetopp

AEG MaxiSense® Pure, er en svart induksjonsplatetopp som smelter inn i kjøkkenbenken. Platetoppen reagerer umiddelbart på valgene dine og forvandler både ditt kjøkkenet og din matlaging til en smaksopplevelse.

Den unike Flex Bridge® overflaten har fire varmesoner som du lett kan kombineres for å imøtekomme alle typer gryter og panner, uavhengig av størrelse og form. Stilig, elegant og smakfull.

Se MaxiSense® Pure-induksjonstopp med Flex Bridge®

AEG MaxiSense® Pure med Flex Bridge®
AEG MaxiSense® Pure med Flex Bridge®

AEG Mastery Range

Verdens mest tilpasningsdyktige matlaging.