SteamPro konkurranse

1. For å delta i konkurransen må du være over 18 år og bosatt i Norge. Hver deltaker kan vinne maksimalt en (1) premie. Konkurransen er organisert av Electrolux Home Products Norway AS.

2. For å delta i konkurransen må du følge instruksjonene og besvare spørsmålet i Facebook- innlegget. De som ikke overholder konkurransevilkårene eller ikke oppfyller kriteriene gjennom uautoriserte midler eller juks elimineres fra konkurransen.

3. Konkurransen er åpen for alle som er folkeregistrert i Norge og som på registreringstidspunktet har fylt 18 år. Medarbeiderne til Electrolux eller deres familiemedlemmer, agenter eller profesjonelle tilknyttet kampanjen har ikke rett til å delta i konkurransen.

4. Konkurransen vil finne sted mellom den 9. oktober og 15. oktober 2017. En jury utpeker en vinner blant de som ifølge juryen skapte de beste bidragene. Deltakeren garanterer at de selv har skapt konkurransebidrag. Juryen vil bestå av representanter fra Electrolux. Juryens avgjørelse kan ikke appelleres.

5. Prisen til vinneren er en SteamPro ovn, modelnummer BSK892230M, for en verdi på 29 860 NOK inkl. mva. Prisen kan ikke byttes mot kontanter eller andre produkter. Eventuell gevinstskatt skal betales av vinneren.

6. Vinneren vil bli kontaktet direkte via privat beskjed på Facebook i perioden 16. og 20. oktober 2017.

7. Electrolux leverer SteamPro-ovnen uten omkostninger til vinneren, men installasjon av ovnen er ikke inkludert i gevinsten.

8. Deltakerne gir Electrolux en full, ubegrenset, fullt utbetalt og royaltyfri samt eksklusiv rett til å bruke konkurransebidrag i markedsføringen i ubestemt tid uavhengig av medium og geografisk marked. Dette betyr at Electrolux har ubegrenset rett til å lage kopier av bidraget, redigere bidraget og gjøre det tilgjengelig for allmennheten.

9. Electrolux forbeholder seg retten til å diskvalifisere enhver konkurrent som ikke overholder disse vilkårene.

10. Denne konkurransen er på ingen måte sponset, anbefalt, administrert eller knyttet til Facebook.