Induksjonstopp med integrert ventilator
Induksjonstopp med integrert ventilator

Få opptil 2 000 kr tilbake!

Når du kjøper en platetopp med integrert ventilator fra AEG via en av våre utvalgte kjøkkenforhandlere, får du penger tilbake! Få opptil 2 000 kr tilbake avhengig av hvilken modell du velger.

Få cashback her

Kjøp en induksjonstopp med integrert ventilator

Dette tilbudet gjelder kun ved kjøp av utvalgte induksjonstopper med integrert ventilator hos AEG (se hvilke modeller nedenfor) fra følgende kjøkkenforhandlere: HTH, KVIK, Drömmekjökkenet, Strai, Sigdal, Optimera, Byggmakker, JKE.

Kampanjen gjelder kun utvalgte induksjonstopper med integrert ventilator i perioden 03.04-02.07.23.

CCK84543CB - 1000 kroner tilbake
CCK84751CB - 1500 kroner tilbake
CCE84779CB - 2000 kroner tilbake

For å benytte deg av tilbudet må du registrere kjøpet ditt innen 12 uker etter kjøpet. Seneste registreringsdato for tilbudet er 24.10.23.

Les vilkår her

Slik gjør du for å få cashback

1. Kjøp en av de utvalgte induksjonstoppene med integrert ventilator fra en utvalgt kjøkkenforhandlere.

2. Spar kvitteringen på kjøpet.

3. Gå til https://aegcashback.com/no

4. Fyll inn informasjonen din. Legg ved kvitteringen og skriv inn riktig kontonummer.

5. Når registreringen er utført, vil du få pengene på kontoen innen tre uker.*

*Så lenge du har fylt inn riktig informasjon på riktige steder og det ikke er uforutsette forsinkelser som ligger utenfor AEG sitt innflytelsesområde.

Fullstendige vilkår

Support

Har du spørsmål angående kampanjen, kan du sende epost til info@aegcashback.com

Electrolux Home Products Norway AS
PB 91 Lilleaker
Drammensveien 260
0277 Oslo
Norge

Hvem kan delta?

Denne kampanjen gjelder for alle over 18 år med permanent bolig i Norge. Unntak for ansatte i bedrifter som er med i denne kampanjen.

Kampanjen gjelder kun hos godkjente Kjøkken partnere og ved kjøp av AEG platetopper med ventilator i kampanjeperioden 03.04 – 02.07.23. Kjøkkenforhandlere: HTH, KVIK, Drömmekjökkenet, Strai, Sigdal, Optimera, Byggmakker, JKE.

Kjøp gjennomført av distributører, forhandlere, utleiere og personalkjøp via Electrolux/AEG dekkes ikke av kampanjen. Distributører, forhandlere, utleiere og andre selskap kan ikke delta på vegne av sine kunder – verken direkte eller indirekte.

Kampanjen tillater kun registreringer med et tilhørende bankkontonummer. Det gjelder kun en registrering per kunde og produkt. Denne kampanjen kan ikke kombineres med andre kampanjer, eller tilbud for samme produkter.

Kampanjeperiode

Kampanjen gjelder kun ved kjøp av kampanjeprodukter gjennomført i Norge i kampanjeperioden 03.04.23-02.07.23. Kjøp som er gjennomførte utenfor kampanjeperioden vil ikke bli godkjent.

Produkter som inngår i kampanjen

Modell
CCK84543CB - 1000 NOK.
CCK84751CB - 1500 NOK.
CCE84779CB - 2000 NOK.

Benytt deg av kampanjen

Kvittering for kjøpet koblet til kampanjen kan kun registreres på selve kampanjesiden https://aegcashback.com/no under perioden 03.04.23-02.07.23. Registreringer som skjer utenfor denne perioden, vil ikke bli godtatt og cashback vil ikke bli utbetalt.

Kampanjesiden drives av vår forretningspartner Qwamplify Nordics Loyaltic AS Org nummer 923 993 916, Akersgata 51, 0180 Oslo. Qwamplify Nordics Loyaltic AS ansvarer for innsamlingen av nødvendig finansiell informasjon, og eventuell utbetaling av cashback. Personlig informasjon som for- og etternavn, telefonnummer og kontonummer i IBAN-format, er et krav for at utbetalingen skal kunne gjennomføres.

I tillegg til nødvendig finansiell informasjon, er også et gyldig kjøpsbevis et krav og skal dokumenteres ved registreringen. Hele kvitteringen eller ordrebekreftelsen skal være synlig på bildet med både betegnelse/artikkelnummer, innkjøpssted og innkjøpsdato. Hvis ikke betegnelsen/artikkelnummer er synlige på kvitteringen, skal et dokument legges ved i tillegg (ordrebekreftelsen, følgeseddel) hvor artikkelnummeret fremgår tydelig. Electrolux/AEG og/eller vår samarbeidspartner forbeholder oss retten til å avslå forespørsler om cashback om etterspurte dokument ansees være ufullstendige eller umulig å lese. Spar originalkvitteringen om det skulle bli nødvendig for en sjekk ved senere tilfelle.

Ambisjonen hos vår partner er å gjennomføre utbetalingen til oppgitte kontonummer innen tre uker etter godkjent registrering. Utbetalingen skjer kun til registrerte kontonummer i Norge.

Utbetalingen er personlig og kan ikke overføres til en tredjepart. Electrolux/AEG kan avslå forespørsel om utbetaling eller kreve tilbakebetaling hvis det handler om uredelighet, manglende eller uatorisert registrering, eller andre lignende forhold.

Bruk av personlig informasjon

Ved å delta i denne kampanjen, samler vi inn viss personlig informasjon fra deg. Denne informasjonen vil bli behandlet av vår partner i denne kampanjen. Fullstendig personvernerklæring kan du lese om her.

Andre vilkår

Ved å delta i cashback-kampanjen godtar du vilkårene. Hvis Electrolux/AEG har grunn til å mistenke bedrageri eller andre brudd mot vilkårene i denne kampanjen, forbeholder vi oss retten til å avslå søknaden din om cashback. Ved avslag er vi ikke skyldige å erstatte eventuelle kostnader som er knyttet til registreringen og/eller kjøpet av produktet ditt.

Electrolux/AEG forbeholder seg retten til å gjøre endringer i kampanjen eller gjennomføringen av kampanjen. Endringer knyttet til gjennomføringen av kampanjen, vil bli annonsert på følgende lenke https://aegcashback.com/no

Electrolux/AEG forbeholder seg også retten til å iverksette tiltak ved mistanke om svindel eller andre brudd på vilkårene og betingelsene.

Returer

Kampanjen gjelder kun for kjøp som er gjennomført. Electrolux/AEG forbeholder seg retten til å avslå forespørsler om cashback der konsumenten har benyttet seg av angreretten eller på annen måte kansellert kjøpet (med unntak når det er basert på en garantisak eller andre ansvarssaker som Electrolux har overfor kunden som ved f. eks kjøp av et defekt produkt.) Dersom det blir foretatt en feilaktig utbetaling i.f.m. cahsback-kampanjen, er konsumenten forpliktet til å betale tilbake cashback-beløpet til Electrolux.