KOBLE TIL PRODUKTET

STARTGUIDE I MY AEG-APPEN FOR Å KOBLE OPP

• Step 1

1. Start My AEG-appen. Velg land og språk. Opprett en konto. Åpne Produkt-fanen. (Produkt-fanen vises i toppmenyen (Android) eller bunnmenyen (iOS).)

• Step 2

2. Velg: Legg til produktet.

• Step 3

3. Velg produkttypen du vil koble til.

• Step 4

4. Husk å ha navn og passord til hjemmenettverket ditt klart.

• Step 5

5. Skru på WiFi på produktet. For å skru på WiFi på produktet: Sjekk bruksanvisningen for Oppsett av WiFi tilkobling.

• Choose phone

Startguiden er generell, men noen ekstra steg gjelder for: Apple iOS, Android OS.

• Step 6a

6a. Opprett forbindelse til produktets WiFi. Trykk på Hjem-knappen for å lukke appen.

• Step 6b

6b. Gå til Innstillinger i iOS, og åpne WiFi. Koble til AJ_* nettverket og gå tilbake til My AEG Care-appen.

• Step 7

7. Appen kobler seg til produktet.

• Step 8

8. Velg nettverket du vil at produktet skal koble seg til og skriv inn passordet.

• Step 9

9. Når nettverket er konfigurert, kan du gi produktet et navn.

• Gratulerer! Du er nå tilkoblet og kan starte å bruke My AEG Care-appen med produktet ditt.

Opplev spesialtilpasset vask med My AEG Care-appen. Koble til og kontroller produktet ditt uansett hvor du er og få varsler når vasken er ferdig. Oppgi klestype og få anbefalt vaske- og tørkeprogram, selv for vask med spesielle behov, med Care Advisor. Lagre dine favorittprogrammer, forstå vaskelapper, og få tilgang til ekstra instillinger og funksjoner via din smarttelefon. My AEG Care-app. Raskere og smartere måte å ta vare på klærne.