REPARASJON AV HVITEVARENE DINE

Vi har service teknikere tilgjengelige over hele landet som er utdannet av Electrolux. Hvis produktet ditt ikke fungerer, kan du søke i Hjelp nedenfor eller bestille en reparasjon online.

Covid-19 Informasjon

Hvis du eller et familiemedlem, eller kollegaer som du jobber med har vært i de områdene som er kjent for COVID-19-virusutbruddet under de seneste 14 dager, eller har feber eller akutte pustevanskeligheter som kan kjennetegnes som en forkjølelse eller influensa, skal du vennligst unnvike og booke ett servicebesøk til minst 7 dager etter at symptomene har forsvunnet, og vente minst 14 dager etter hjemkomst fra alle kjente COVID-19 utbruddsområder.

Hvis du allerede har booket et servicebesøk, ber vi deg om å booke om.

reparasjon eller hjelp til selvhjelp?

Bestill en reparasjon

Du kan enkelt bestille reparasjon på nettet, fra vår servicepartner. Lenken nedenfor som tar deg videre til nettsiden for servicebestilling. Eller så kan du ringe vår Kundeservice som gjerne hjelper deg.

aeg tekniker

vårt løfte

Du kan stole på at vi leverer best mulig servicekvalitet, hver dag. Det er vårt løfte til deg. Vi har ingeniører som er opplært til svært høye standarder, over hele landet. Kundeserviceteamene våre er vennlige, hjelpsomme og effektive. Det gjør oss til eksperter i å få hjemmet ditt til å fungere igjen. Produktene dine hjelper deg med å gjøre huset ditt til et hjem – og vi vil alltid strebe etter å holde det på den måten.

mann synes at aeg service er bra

Tusen takk - det var lett

 

"Det var veldig lett å bestille reparasjonen min. Teknikeren var veldig hyggelig och jeg lært mye om oppvaskmaskinen."