Bygget av eksperter.
Reparert av eksperter.

Vi kjenner produktene dine inn og ut. Vi har hundrevis av teknikere, utdannet av AEG, over hele landet. Hvis produktet ditt ikke virker, søker du i Hjelp nedenfor eller ringer oss og bestiller en reparasjon i dag.

Ser du etter hjelp?

Finn hjelp med å installere og sette opp produktet, så vel som enkle løsninger på vanlige problemer. Eller bare les hvordan du tar vare på produktet ditt. For å komme i gang kan du stille et spørsmål eller søke etter produktet ditt.

Finn dine dokumenter

Bla gjennom etter manualer, både på norsk og andre språk.

Utforsk dokument

Finn ekte reservedeler

Bestill en ekte reservedel rett fra oss, som er garantert å passe ditt produkt. Universelle deler tilgjengelig fra andre forhandlere er ikke anbefalt, og kan føre til at din garanti blir ugyldig.

Bla gjennom butikken

Det var lett å bestille reparasjonen min. Teknikeren var veldig hyggelig og jeg lærte mye om oppvaskmaskinen.

Hvordan bestille reparasjonen din

Hvis du har en gyldig garanti kan du bestille en gratis reparasjon på nettet eller via telefon.

Vaskemaskinkontroller

Jeg har en garanti

Bestill reparasjonen din nå, gratis.

Bestill en reparasjon
Reparatør

Jeg vil utvide garantien min

Få forbedret dekning for hele apparatets levetid. Ring vårt garantiteam på:

22 72 24 00
Reparatør

Jeg har ingen garanti

Du kan velge å kjøpe en engangsreparasjon eller melde deg inn i Repair & Protect-programmet vårt, betale månedlig og få tilleggsdekning i 12 måneder. Kontakt vårt reparasjonsteam på:

Kontakt reparasjonsteamet

Vårt løfte

Du kan stole på at vi leverer best mulig servicekvalitet, hver dag. Det er vårt løfte til deg. Vi har ingeniører som er opplært til svært høye standarder, over hele landet. Kundeserviceteamene våre er vennlige, hjelpsomme og effektive. Det gjør oss til eksperter i å få hjemmet ditt til å fungere igjen. Produktene dine hjelper deg med å gjøre huset ditt til et hjem – og vi vil alltid strebe etter å holde det på den måten.