Hold uteklærne vanntette

Senest oppdatert 13.05.2020 13.53

Spesielt designet Electrolux utendørs syklus på både våre vaskemaskiner og tørketrommel fungerer synkronisert for å gjenopprette vannbeskyttelsen av plaggene dine. Gjør rengjøringsprosessen sømløs og uanstrengt, slik at du kan glede deg over uteklærne lenger.


1. Slik gjenoppretter du vanntette plagg

Pusteegenskapene vil bli dårligere over tid. Tøm først lommene, glidelåsen, lukk alle lommene og klaffene.


2. Velg vaskemiddel med omhu

Legg flytende vaskemiddel i høyre rom (1) og vannavvisende middel i tøymyknerommet (2) for å innføre eller gjenopprette vannavstøtning til et plagg i den siste skyllingen. Unngå å bruke pulvervaskemiddel, mykner eller blekemiddel.


3. Program for utendørs bruk

Still vaskemaskinen på Utendørs program. Hvis du ikke har et utendørs program på vaskemaskinen, må du legge til en ekstra skyll i syklusen.


4. Tørketrommel

Da kan du plassere jakken direkte i tørketrommelen ved å bruke vårt spesielle Utendørs-program. Kombinasjonen av to elementer: riktig temperatur og tid gjenoppretter mulighetene for vannavstøtning.


Gjenopprett vannbeskyttelse bedre enn lufttørking med AbsoluteCare System sitt nye og innovative program

Med vårt AbsoluteCare-system bevares og gjenopprettes vannavstøtningen av din spesialitet utendørsbruk, bedre enn lufttørking. DelicateCare justerer temperaturen og bevegelsen til trommelen for å beskytte stoffene i utendørs slitasje, og sørge for at de får akkurat den rette mengden varme.