Tørkesyklusen til vask-tørk-søylen tar for lang eller kort tid

Senest oppdatert 29.10.2019 13.50

På noen modeller blir denne tiden forkortet eller forlenget automatisk, ettersom syklusens fremgang er avhengig av klesvaskens størrelse, vekt, type og fuktighet. Dette gjelder for både vaske- og tørkesykluser.

Hvis produktet kjører et tørkesyklus, vil syklusen forlenges eller forkortes i henhold til klesvaskens størrelse, vekt, type og fuktighet. Noen modeller registrerer også elektronisk hvordan tørre klærne er og vil ikke avslutte syklusen til de er helt tørre.

Se forslagene nedenfor:

  • Hvis en skyllestopp-funksjonen er valgt, opphever du valget.
  • Hvis en ekstra skyllefunksjon er valgt, opphever du valget.
  • Sørg for at vannet strømmer inn i produktet og at vanntrykket er tilstrekkelig høyt. Hvis ikke vil syklustiden bli utvidet. I enkelte tilfeller kan den bli så kort at vaskemiddelet ikke løses opp. Hvis brukerveiledningen hvis maskinen ikke mottar nok vann.
  • Hvis et starttidsforvalg er valgt, opphever du valget.
  • Kontroller at produktet pumper ut vann på riktig måte. Hvis produktet oppdager at vannivået ikke har endret seg før det skifter til en sentrifugeringssyklus, kan en vaskesyklus gjenta seg. Se brukerveiledningen hvis pumpen ikke pumper ut vann.
Bestill service
Bestill service

Ønsker du bestille en service tekniker? Våre Electrolux teknikere inspiserer og løser problemet til et pris, inkludert reservedeler.

Reservedeler og tilbehør
Reservedeler og tilbehør

Finn originale reservedeler for produktet ditt i vår web shop og få de levert på døren.