Hvordan vaske skjorter - tre triks

Senest oppdatert 14.05.2020 06.31

I generasjoner har trender kommet og gått, men de hvite skjortene har alltid vært på moten. Nå er det enkelt å holde det skarpt, hvitt og se best ut uten tørketrommel.


1. Kontroller etiketten

Før du vasker, må du skru av skjorta, inkludert mansjetter og krager. Og husk å sjekke anbefalingene for etiketten for de beste retningslinjene for temperatur og grunnleggende pleie.


2. Velg vaskemiddel med omhu

For å få skjorta til å se ny ut, bruk et vaskepulvervaskemiddel som inneholder blekemiddel for å virkelig gjøre dine hvite, hvite.


3. La det være nok plass

La en hånds bredde ligge mellom klærne og trommelloftet for å beskytte alle klærne dine mot vaskemiddelrester forårsaket av overbelastning.


Få skjortene dine til å føles som nye

Favoritttrøyene dine opplever mye. Hverdagens kjas og mas vil ødelegge den friske, sprø følelsen du elsker. For å få det tilbake på bare 30 minutter, slapper vaskemaskinene våre med Prosteam av fibre og fjerner lukt for å bringe den uvurderlige følelsen av myk, ren bomull tilbake. I tillegg, hvis maskinen din har et PlusSteam-alternativ - avslutter den en vaskesyklus med damp, kutter bretter med en tredjedel, noe som resulterer i mindre stryking.