Slik kobler du til apparatet

Senest oppdatert 18.02.2022 07.58

Problem

Hvordan koble wifi til vaskemaskinen

Får ikke koblet maskinen min til wifi

Appen finner ikke maskinen

Finner ikke wifi for vaskemaskinen

Gjelder

Vaskemaskin med Wifi

Startveiledningen for AEG Care App for bruk av tilkoblingsmuligheter

Opplev tilpasset vaskerom med min AEG Care-app. Koble til og kontroller vaskeriet ditt hvor som helst og motta varsler om når tøyet ditt er klart. Skriv inn type plagg og få anbefalte vaske- og tørkeprogrammer, selv for dine "spesielle omsorgsartikler" med Care Advisor. Lagre favorittprogrammene dine, forstå forståelse av Care-etiketter, og få tilgang til tilleggsinnstillinger og funksjoner fra smarttelefonen. AEG Care-appen min. Raskere og smartere måte å ta vare på klærne på.

1. Start min AEG Care-app. Velg Land og språk. Opprett en konto. Logg inn.

2. Velg Legg til apparat .

3. Velg din produkttype du vil koble til. om produktet støtter Bluetooth sør for at det er påskrudd

4. Sørg for å holde navnet og passordet ditt til hjemmenettverket klart.

4b. Sørg for at mobilen din står på 2,4 GHz nettverket på mobilen din.

5. Slå på WiFi på apparatet. For å aktivere WiFi på apparatet, sjekk delen av WiFi-tilkoblingsoppsett i brukerhåndboken.

Startveiledningen er generell, men visse trinn gjelder bare for Apple iOS og Android OS.

Android:

6A. Koble til Wi-Fi til apparatet.

6B. Gå til Innstillinger i iOS og åpne WiFi. Koble til AJ_ * -nettverket og gå tilbake til My AEG Care-appen.

Apple med blutooth

6A:Velg in din hvitevare (AJ_) fra skjermen og velg fortsett

6B:Etter den er koblet legg inn brukernavn passord for din WI-FI

Apple med kun WI-FI

6A:Tilknytt din hvitevare på Wi-FI, Press Home knappen for lukke app

6B: Gå til Innstilinger i IOS åpne WI-FI skal være koblet til (AJ_) gå tilbake til AEG Care appen.

Gratulerer, du er nå tilkoblet og kan begynne å bruke My AEG Care App med apparatet ditt!

Se video:

IOS:

Android: