Slik kobler du til apparatet

Senest oppdatert 13.05.2020 06.43

Startveiledningen for AEG Care App for bruk av tilkoblingsmuligheter

1. Start min AEG Care-app. Velg Land og språk. Opprett en konto. Åpne kategorien Hvitevarer. (Applikasjons-fanen er i toppmenyen (Android) eller botton-menyen (iOS.))

2. Velg Legg til apparat .

3. Velg din produkttype du vil koble til.

4. Sørg for å holde navnet og passordet ditt til hjemmenettverket klart.

5. Slå på WiFi på apparatet. For å aktivere WiFi på apparatet, sjekk delen av WiFi-tilkoblingsoppsett i brukerhåndboken.

Startveiledningen er generell, men visse trinn gjelder bare for Apple iOS og Android OS.

6A. Koble til Wi-Fi til apparatet. Trykk på Hjem-knappen for å lukke appen.

6B. Gå til Innstillinger i iOS og åpne WiFi. Koble til AJ_ * -nettverket og gå tilbake til My AEG Care-appen.

7. Appen kobles til apparatet ditt.

8. Velg nettverket du vil at enheten skal koble seg til, og skriv inn passordet.

9. Når nettverket er konfigurert, kan du navngi apparatet.

Gratulerer, du er nå tilkoblet og kan begynne å bruke My AEG Care App med apparatet ditt!

Startguide Tilkobling

Opplev tilpasset vaskerom med min AEG Care-app. Koble til og kontroller vaskeriet ditt hvor som helst og motta varsler om når tøyet ditt er klart. Skriv inn type plagg og få anbefalte vaske- og tørkeprogrammer, selv for dine "spesielle omsorgsartikler" med Care Advisor. Lagre favorittprogrammene dine, forstå forståelse av Care-etiketter, og få tilgang til tilleggsinnstillinger og funksjoner fra smarttelefonen. AEG Care-appen min. Raskere og smartere måte å ta vare på klærne på.

Last ned min AEG Care-app (App Store)

Last ned min AEG Care-app (Google Play)