Slik kobler du vaskemaskinen, tørketrommelen eller vaskemaskinen til My AEG Care-appen

Senest oppdatert 15.03.2023 13.01


Nedenfor finner du de enkle trinnene du trenger for å koble vaskemaskinen, tørketrommelen eller vaskemaskinen til My AEG Care-appen vår. Appen vil gi deg smart støtte, vasketips og forslag, og vil forbedre hvordan du opplever rutinene når du vasker klær.

Det du trenger

1. Trådløst nettverk med internettforbindelse

2. Mobil enhet koblet til ditt trådløse nettverk

Merk: Bare 2,4 GHz-nettverk støttes. Hvis du har mer enn ett hjemmenettverk, må apparatet og mobilenheten være koblet til det samme (2,4 GHz).

Hvordan koble til

Produktet ditt kan ha en QR-kode på kanten av døren til produktet. Hvis du finner en QR-kode der, følg trinnene i den første delen nedenfor. Hvis ikke, bla lenger ned og følg trinnene for å koble til manuelt i stedet.

Alternativ 1: Koble til apparatet med QR-kode

1. Skann QR-koden for å laste ned My AEG Care-appen
QR-koden på kanten av døren til produktet med kameraet på mobilenheten din. Du vil bli omdirigert til My AEG Care-appen i App store. Følg instruksjonene på mobilenheten din for å installere appen. Etter at dette er gjort, oppretter du en konto eller logger på med de samme opplysningene du brukte til å opprette en konto på aeg.co.uk.

2. Slå på apparatet og dets Wi-Fi
Sørg for at apparatet er slått på, og at fjern start er aktivert. Se brukerhåndboken din om nødvendig for å aktivere fjern start.

3. Skann QR-koden på nytt med appens skanner
I appen velger du hvilket type produkt du har og kontrollerer at de nødvendige tillatelsene er aktivert. Skann deretter QR-koden på nytt, denne gangen med My AEG Care-appen, og koble apparatet til nettverket ditt i appen. Gi produktet ditt et navn i appen for å fullføre prosessen.

Her er et video sammendrag av trinnene som trengs for å koble maskinen til appen. Modellen som vises i videoen kan være forskjellig fra din, men trinnene er de samme.


Alternativ 2: Koble til apparatet manuelt

1. Last ned appen vår og logg inn
Installer My AEG Care-appen, opprett en konto eller logg på med de samme detaljene du brukte til å opprette en konto på aeg.co.uk .


2. Slå på produktet og dets Wi-Fi
Slå på produktet, og aktiver Bluetooth og/eller Wi-Fi. Sjekk også at Bluetooth er aktivert på telefonen og at du er koblet til samme Wi-Fi som du har hjemme.

3. Koble telefonen til enhetens Wi-Fi
I My AEG Care-appen velger du type produkt og kobler den til hjemmenettverket. Koble telefonen til apparatet med enten Bluetooth eller Wi-Fi.

4. Koble produktet til Wi-Fi hjemme
I appen blir du bedt om å koble produktet til Wi-Fi-legitimasjonen hjemme.

  • Finn Wi-Fi hjemme og skriv inn passordet ditt
  • Vent på tilkoblingen. Det kan ta opptil ett minutt
  • Gi produktet ditt et navn i appen

Her er et videosammendrag med instruksjoner om hvordan du kobler maskinen til appen. Modellen som vises i videoen kan være forskjellig fra din, men trinnene er de samme.

For iOS-enheter, se video 1:


For Android-enheter, se video 2:

For mer informasjon om din spesifikke apparatmodell, se brukerhåndboken. Du finner brukermanualen din her.