AssistedCooking - assistent i kjøkkenet

Senest oppdatert 09.10.2021 09.37

Få herlige resultater hver gang. Få tilgang til AssistedCooking-funksjonen via My AEG Kitchen App, og velg enkelt maten du vil lage. Ovnen vil guide deg til det riktige programmet, og stiller inn hvor lang tid det tar for å tilberede retten perfekt.

For å oppnå resultater som proffen med AssistedCooking, kan du følge disse enkle trinnene:

TRINN 1

Få tilgang til AssistedCooking-funksjonen via My AEG Kitchen -appen.

TRINN 2

Velg retten du ønsker i vårt store utvalg. For noen matretter kan du velge å bruke steketermometeret til overvåking av kjernetemperaturen.

TRINN 3

Sett maten i ovnen.

TRINN 4

Ovnen guider deg til det ideelle programmet og til hvor lang tid du trenger for å tilberede matretten perfekt. Tid og temperatur kan justeres etter din smak, slik at du har full kontroll.

TRINN 5

Velg "Start".

TRINN 6

Nyt!

Enten du tilbereder den kremete veganske butternut squash paccheri med stekt paprika eller den deilige saftige laksen, hjelper AssistedCooking deg enkelt med å lage mat med nøyaktig temperatur og tid, slik at maten alltid får resultatet som du foredrar.

Du kan også få tilgang til dette i My AEG Taste App hvis du kobler til ovnen.