Hemmeligheten bak det perfekte er Sous Vide!

Senest oppdatert 09.10.2021 09.53


Hva er Sous Vide? Sous Vide som betyr "under vakuum" er den franske tilberednings-teknikken som følger den enkle prosessen med vakuumforsegling av ingredienser i en pose, og plasserer deretter posen i et oppvarmet vannbad.

AEG SteamPro-ovnen din gjør det mye enklere, og lar deg bruke Sous Vide uten å måtte plassere den vakuumforseglede posen i et oppvarmet vannbad. Med din AEG SteamPro-ovn kan du bruke Sous Vide-teknikken til å lage mat med nøyaktige resultat hver gang.

Du kan enkelt gjøre det også!

Hva om vi fortalte deg at bare ved å bruke Sous Vide-funksjonen på din AEG SteamPro-ovn, kan du enkelt lage mat som proffene gjør.

Unnskyld meg !- kan det være riktig? Det er riktig! Ved å bare følge disse trinnene hjelper AEG SteamPro ovnen deg enkelt med å få resultater som proffen med hjelp av Sous Vide-teknikken.

Trinn 1

Vakuumforsegl ingrediensene i en plastpose.

Trinn 2

Sett maten i AEG SteamPro-ovnen.

Trinn 3

Velg Sous Vide-ikonet "SV".

Trinn 4 '

Velg ønsket temperatur.

Trinn #5

Velg "Start".

Trinn #6

Nyt!

Sous Vide-matlaging bidrar ikke bare til å garantere utrolige smaker på matrettene uten tap av smak eller fuktighet, men det hjelper også til med å beholde alle næringsstoffene i maten.

La din AEG SteamPro-ovn hjelpe deg med å prøve Sous Vide-matlaging, slik at du kan få konsekvente og nøyaktige resultater hver gang du lager en velsmakende rett.