Sous Vide Programtemperatur kan kun velges i trinn på 5°C

Senest oppdatert 02.08.2022 08.39

Problem

• Dampprogrammet Sous Vide kan ikke velges i trinn på 1°C
  • Temperaturvalget er kun mulig i trinn på 5°C

Gjelder

• Dampovner med Sous Vide funksjon

Vedtak

• Oppdater programvaren - ovnen må være koblet til WiFi- og smarttelefonappen i henhold til brukermanualen
  • Du finner informasjon om dette i brukerhåndbokens kapittel " Trådløs tilkobling "
  • Etter vellykket tilkobling av apparatet, vil oppdateringen installeres automatisk og uten ytterligere varsler i løpet av de neste 48 timer mens apparatet er i standby-modus
  • Hvis du ikke ønsker å ha tilkoblingsfunksjoner på apparatet ditt (app på smarttelefon), kan du slette appen og WiFi-tilkoblingen til ovnen etter at oppdateringen er installert

Årsaken

• Ovnen har ikke den nyeste programvaren
Finn brukermanualen din
Finn brukermanualen din

Løs problemer, og finn instruksjoner og annen dokumentasjon til produktet ditt.

Bestill service
Bestill service

Ønsker du bestille en service tekniker? Våre Electrolux teknikere inspiserer og løser problemet til et pris, inkludert reservedeler.

AEGs smarte hjem
AEGs smarte hjem

Et smart hjem med matlaging, klesvask, innemiljø og trygghet hele veien fra kjøp til bruk for en bedre og mer behagelig, bærekraftig livsstil.