Våre dampovner bringer velsmakende tilbake!

Senest oppdatert 09.10.2021 10.18


Ville det ikke vært fantastisk hvis du kunne varme opp maten igjen og få den til å smake like godt som da den var nylaget?


Uansett om du har laget maten selv eller har bestilt den hjem, kan du gjenopprette originalsmakene med dampfunksjonen i våre AEG-ovner. De blir like velsmakende som når du spiste dem første gangen. Med damp kan du varme opp maten og få frem smakene igjen ved å forsiktig fordele dampen samtidig som du finner den delikate balansen mellom for tørr og fuktig mat. Den oppvarmede matretten gjenvinner den opprinnelige smaken.

Det er bare å velge innstillingene-> spesial-> damp regenerering. Du kan for eksempel plassere lasagnen på hylle 2 og la den stå i ovnen i ca. 15-20 minutter. Forbered deg på å nyte matrester som smaker som nylaget. 

Når du bruker dampregenerering eller oppvarming av rester generelt, må du huske at det tar forskjellig tid for forskjellige matvarer på å bli grundig oppvarmet og klar til å spise. For eksempel vil fjærfe og kjøtt ta lengre tid å varme opp enn grønnsaker. Bruk riktig oppvarmingstid basert på maten du lager, slik at du alltid kan nyte restene trygt og sørge for at de smaker deilig.