TOTALFLEX - KOM I GANG MED SONELØS INDUKSJONSTOPP

Senest oppdatert 25.04.2022 08.14

Å komme i gang med AEG TotalFlex soneløse induksjonstopp er like enkelt og intuitivt som selve platetoppen. Nedenfor er noen av de viktigste funksjonene og forklaringer til hvordan de fungerer. Du finner også rengjøringstips, og hvordan du kan oppnå større bærekraft og bedre energieffektivitet på kjøkkenet mens du lager mat.

TOTALFLEX

TotalFlex induksjonstopp reagerer raskt med berøring og tilbyr ubegrenset fleksibilitet, full kontroll og en smidig matlagningsopplevelse på den soneløse induksjonstoppen. Når den er slått på, kan du plassere kokekar hvor som helst på platetoppens overflate og den vil reagere på den minste bevegelse. Uansett hvilken størrelse på kokekarene eller grytene - fra stor paella-panne til avlangt stekefat - tilberedes maten uten avbrudd.


ACTIVETOUCH

De beste induksjonstoppene er intuitive. Du slår på platetoppen og plasserer pannen hvor som helst. Den lyser automatisk og viser hvilke kokesoner som er i bruk. Når du har valgt, vil du se temperatur og effektnivåer i rødt, og resten forblir hvite. Bakgrunnsbelyste LED -lamper indikerer hvor kokekaret er plassert, og gir full kontroll og fleksibilitet når du lager mat.


BRUFUNKSJON

Med Bridge-funksjonen kan du kombinere to kokesoner til en stor kokesone. Perfekt til planchas eller rektangulære stekefat. Når du plasserer en metallpanne eller gryte på glassinduksjonstoppen, oppdager platetoppen at pannen dekker to varmesoner. Bro-ikonet vises automatisk. Trykk lett på den en gang for å kombinere varmesonene, slik at du kan bruke en kontroller til å justere effektnivået og tiden samtidig.

Hvis broikonet av en eller annen grunn ikke vises, velger du tilberedningsmodus manuelt. Disse modusene inkluderer: Senter, Vertikal, Horisontal og Standard kokesone. Kokesonens indikatorer endres automatisk for å vise de mulige kombinasjonene, uavhengig av formen på pannen.

Uansett tilberednings-konfigurasjon eller effektnivå, er det viktig å ha alle gryter og panner på overflaten uten og dekke brukergrensesnittet med varmt kokekar.

BÆREKRAFTSTIPS

Du kan oppnå bedre bærekraft i kjøkkenet med hjelp av å bruke flere trinn på den soneløse induksjonstoppen under matlagningsprosessen. Med den smarte og effektiv Eco Timeren kan du velge lengden på tilberedningstiden du vil ha, og koketoppen vil deaktivere tidlig ved å bruke restvarme og effektnivåer for å sikre at retten blir riktig ferdig. Denne funksjonen er en fin måte å spare energi på mens den er effektiv.

Et annet viktig og enkelt tips for bedre bærekraft er å bruke lokk mens du koker eller steker. Dette lar deg varme opp raskere eller bruke restvarmen.

BARNESIKRING

Et annet bra trekk hos induksjonstoppen uten kokesoner som viser seg tryggere på kjøkkenet enn en gasskomfyr, er barnesikringen. Barnesikringen gir deg kontroll over varme-eksponering fra den keramiske overflaten eller uønsket bruk av selve induksjonstoppen.

RENGJØRINGSTIPS

Det er enkelt å gjøre ren induksjonstoppen uten kokesoner for at den skal fungere på mest gunstige måte. Rengjør overflaten alltid etter hvert bruk og sørg alltid for at panner og gryter er ren under. For daglig søl på platetoppen, kan du ganske enkelt legge en våt klut over flekken for å myke opp den tørkede maten eller væsken. Avslutt med en keramisk glassrenser. 

Når du bruker et rengjøringsmiddel, unngå produkter med slipende kjemikalier eller høy surhet, siden det ødelegger den svarte overflaten. Det er greit å bruke et barberblad på platetoppen, men du må være sikker på at den er ren og skarp

KRAFTFORSTERKNING

"P"-symbolet på platetoppen refererer til PowerBoost-funksjonen. Denne funksjonen reagerer mye raskere enn gass, og gir deg full kontroll over induksjonstoppen. Med den raske varme-pulsen koker vannet på nesten umiddelbart. Den er perfekt for oppgaver som å koke poteter og andre hurtig-kokte jobber, for eksempel å steke kjøtt. På grunn av hastigheten og kraften, er det viktig å være forsiktig når du bruker olje. La ikke kjelen stå uten tilsyn!


Reservedeler og tilbehør
Reservedeler og tilbehør

Finn originale reservedeler for produktet ditt i vår web shop og få de levert på døren.