ENKEL VEDLIKEHOLD. KUN TILKOBLING

Senest oppdatert 25.04.2022 07.57

Stell og vedlikehold for din AEG-oppvaskmaskin er tilgjengelig i din smarttelefon. Ved å bruke My AEG Kitchen App med Wi-Fi-tilkobling kan du fjernstyre vann- og energiforbruket til maskinens sykluser, justere innstillinger eller løse eventuelle serviceproblemer meget enkelt fra smarttelefonen. Oppdag flere funksjoner for din AEG QuickSelect oppvaskmaskin med Wi-Fi nedenfor.

Maskinpleie

Du vil motta meldinger om vedlikehold (ikke for rengjøring av sprayarm eller filter) via My AEG Kitchen App. Når du gjør det, følger du bare instruksjonene på rengjøringspakken som vist i videoen.

Filter-rengjøring

Regelmessig rengjøring av oppvaskmaskins-filteret er en viktig og enkel oppgave som bare tar noen få minutter. Se videoen for å se de få trinnene som trengs for å sikre en fungerende oppvaskmaskin.

Rengjøring av sprayarmer

Når de er fjernet, kan de to sprayarmene (øvre og nedre) på maskinen enkelt rengjøres. Som vist i videoen, vil noen få enkle trinn sikre uhindret vannføring og ytelse.

Rengjøring av gummipakningen

Rengjøring av gummipakningen rundt døren til maskinen tar bare et minutt eller to. Se videoen for å se hvordan bruk av en myk klut for å fjerne rusk gjør at oppvaskmaskinen presterer optimalt.

Eco Feedback

Eco Feedback-funksjonen er en genial måte å kontrollere vann- og energiforbruket til oppvaskmaskinen din. Ved å bruke My AEG Kitchen App kan du justere vaske-syklusene for større effektivitet og bærekraft. Displayet på smarttelefonen din forteller deg hvor lang tid hver vask vil ta og oppdateres dynamisk når du bruker QuickSelect-glidebryteren.

Fjernovervåking og kontroll

Ved å koble oppvaskmaskinen til My AEG Kitchen App, har du fjernkontroll og overvåking av funksjonene. Du kan velge programmer eller velge kjøretider uten å måtte justere innstillingene manuelt. Alle funksjoner er tilgjengelige via smarttelefonen din med brukervennlige ikoner og tilgjengelig tekst.

Varsler og alarmer

QuickSelect med Wi-Fi fjerner gjetningene rundt hvordan du skal opprettholde den optimale ytelsen på oppvaskmaskinen. Gjennom My AEG Kitchen App vil du motta meldinger i smarttelefonen når skylletanken er tom, eller at maskinen for eksempel trenger mer salt. Appen vil også gi deg beskjed hvis du trenger vedlikehold eller har alvorligere problemer som vannlekkasje.

AEG Services

Skulle du trenge ytterligere hjelp eller tilbehør til oppvaskmaskinen, er det tilgjengelig via AEG Services. Med smarttelefonen og My AEG Kitchen App kan du enkelt kjøpe produkter vedlikehold for oppvaskmaskinen i WebShop, feilsøke eventuelle problemer under support, laste ned brukermanualer eller kontakte oss direkte for å få hjelp.

Reservedeler og tilbehør
Reservedeler og tilbehør

Finn originale reservedeler for produktet ditt i vår web shop og få de levert på døren.