SMIDIG TILKOBLET. SMART HJELP

Senest oppdatert 10.10.2021 08.45

Gratulerer med innkjøpet av din nye oppvaskmaskin, og velkommen til en tilkoblet AEG-opplevelse. Det er enkelt å komme i gang og dra nytte av den effektive ytelsen i den nye oppvaskmaskinen din. Begynn med å laste ned My-AEG Kitchen Appen, og koble til maskinen din.

Dette gir deg tilgang til trinnvis vedlikeholds-informasjon og alle dine favoritt-innstillinger. Innovativt, intuitivt og enkelt. Oppvaskmaskin med QuickSelect med Wi-Fi sikrer at du alltid får mest mulig ut av oppvaskmaskinen din.

Fem trinn for å komme i gang:

1. Last ned appen My AEG Kitchen App og logg inn
For å komme i gang, last ned My AEG Kitchen App, opprett kontoen din og logg inn.

2. Slå på oppvaskmaskinen
Sørg for at oppvaskmaskinen er koblet til en strømkilde og slå den på.

3. Trykk og hold inne "Forsinket start" og "Hurtig"-knappene samtidig
Trykk og hold inne "Forsinket start" og "Hurtig" -knappene sammen i to sekunder for å aktivere Wi-Fi-tilkoblingen.

4. Start appen og trykk på (+) for å legge til produktet
Start My AEG Kitchen App og klikk på (+) pluss -knappen for å legge til et produktet, og velg deretter oppvaskmaskin.

5. Følg appinstruksjonene
Følg nå instruksjonene i appen, og du bør være klar til å kjøre din første syklus.