Rydd opp etter kjæledyret ditt

Senest oppdatert 14.05.2020 09.50

Vi elsker kjæledyr. Det er ingenting som kjærligheten fra menneskets beste venn - den eneste nedturen er den konstante opprydningen av hundehår. Hvis du har lyse gulv og en rase som røyter øker bare problemet  Hva om det var noen enkle triks for å rydde opp i dyrehår?


Støvsugerutstyr for kjæledyrhår

Når du renser opp hundehår handler det om Tilbehøret. Å bruke den vanlige dysen til støvsugeren vil ikke gi resultatene du ønsker - spesielt for ting som sofaer og vanskelig tilgjengelige områder.


1. Mini Turbo

Kraftig roterende børsterulle for maksimal plukking av dyrehår og fibre. Designet for vanskelige å støvsuge overflater som trappetrinn og stigerør, møbler og bilstoler.


2. Plysjdyse

Plysjdysen er designet for å fjerne dyrehår effektivt fra alle tekstilmøbler.Tørketrommelarket

Har du ikke en støvsuger hendig, eller får du tilgang til feste av kjæledyrhår? Vel, tørketrommel er din beste venn når du fjerner kjæledyrhår fra enhver overflate. De rengjør kanskje ikke hele huset ditt, men når du er i en klype er de fantastiske. Statisk elektrisitet hjelper tørketrommel med å tiltrekke dyrehår. Rengjør klærne, en stol, bordplaten på noen få sekunder. Som magi.

Kjøp nå